Ko je za brak, a ko nije: Bik je posvećen porodici, Jarac karijeri …

Ko je za brak, a ko nije: Bik je posvećen porodici, Jarac karijeri …

8. siječnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA
Muškarac

Vodolija je vrlo nepredvidiv muškarac koji nije idealan za brak. Njegova izabranica ne treba da otvori sve karte ukoliko želi da zadrži njegovu pažnju tokom zajedničkog života. On se lako okreće onoj koja je interesantnija i sposobnija.
Žena

Vodolija je vrlo jednostavna, neobična i prijateljski nastrojena žena. Od braka beži dok se ne pojavi pravi. U kuhinji se ne snalazi baš najbolje, ali zato ništa ne krije niti se stidi da vam pokaže svoje emocije. Sklona je avanturama uvek kada pomisli da je njen život postao rutina.

 

 

 

RIBE
Muškarac

Riba je jedan od najboljih kandidata za brak. Svojoj ženi će biti spreman da ispunjava sve želje ukoliko mu to mogućnosti dozvoljavaju. On je neko ko će najviše vremena provoditi sa porodicom. Teško će se odlučiti da rizikuje bračnu sreću zbog ljubavnice.
Žena

Riba je toliko ženstvena da sve ostale žene baca u senku. Često nema dovoljno snage i volje da svoje fantastične ideje sprovede u delo pa joj je potreban jak muškarac, koji će da je vodi kroz život. Od braka ne odustaje čak ni kada doživi krah čvrsto verujući da će drugi put imati više sreće.

 

zena.blic.rs

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6