Samo ovakvu ženu muškarac nikad neće ostaviti!

Samo ovakvu ženu muškarac nikad neće ostaviti!

8. siječnja 2017. 0 By Admin

“Nađi ženu koja te čini da se osećaš više živim. Ona ti neće učiniti život savršenim, ali će biti beskrajno zanimljiviji. A onda je voli svime što u tebi postoji” (Gejl G. Roper).

 

Nekad davno, dok sam još bila neiskusna, čula sam priče kako muškarci ne ostavljaju svoje partnerke zbog zgodnijih žena, već zbog onih koje su im zanimljivije.

Ovo je ipak široka generalizacija. Svakako je tačno i da muškarci ostavljaju svoje surpuge ili partnerke i zbog mlađih i verovatno (njima) atraktivnijih partnerki. Ljubav može da iščezne. To je tačno.

Kako sam rasla i postajala žena, a život pružao više prilika za opažanje, sticanje iskustva i samoposmatranje, počela sam da verujem da muškarce zaista privlače žene koje su interesantnije.

Sad sam sve više ubeđena da bi muškarac pre ostavio svoju partnerku zbog neke koja je interesantnija nego fizički privlačnija, a to je zato što me je život naučio o složenosti muškaraca.

Što sam više saznavala o sebi kao ženi, sve više sam shvatala da su muškarci izuzetno duboka bića. Oni jure svoje ciljeve, a dovoljno sam ih posmatrala da bih shvatila da im se dopadaju žene koje pokreću sopstvene strasti.

Da znate, dobro proživljen život može da bude jako inspirativan. Dobro proživljen život promoviše radoznalost o onima koji ga zaista žive.

Muškarci su radoznali. Oni vole da tragaju za ženama i love žene koje imaju svoje samopoštovanje.

Evo nekoliko stvarčica koje sam naučila od muškaraca o tome šta ženu čini zanimljivom.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6