Samo ovakvu ženu muškarac nikad neće ostaviti!

Samo ovakvu ženu muškarac nikad neće ostaviti!

8. siječnja 2017. 0 By Admin

5. Žena koja vodi računa o sebi

Ovo mislim u svakom pogledu. Kad podelimo sebe na delove, misleći kako je jedan vredniji naše pažnje u odnosu na ostale, gubimo divan balans u onome što nas čini ljudima. Mi jesmo od krvi i mesa, i možda nam vekovima govore kako izgled nije bitan, ali se ja sa tim ne slažem.

 

Posmatrala sam dve žene koje je bog nagradio prirodnom lepotom.

Obe rade naporne poslove. Jedna uvek izdvaja vreme za sebe, kupuje sebi stvari kad ide u šoping za porodicu, i u globalu brine o svom izgledu. Druga je odlučna da pokaže kako izgled nije važan, već samo duhovno i emotivno stanje.

 

Nije u pitanju ni nedostatak novca ni vremena. Ona svom suprugu želi da se predstavi takvom kakva zaista jeste. Nije ni da ne želi, ni da ne zna šta treba da radi. Odlučna je da njen partner prizna kako izgled nije važan. Njen stav se zasniva na tome kako će je voleti bez obzira na sve.

 

I on će je zaista i voleti, ali je usput izgubio interesovanje za nju.

Ona se žali kako gleda druge žene. On priznaje da je izgubio interes.

Svaki vaš deo je bitan muškarcu. I deo koji mu okupira srce i deo koji mu okupira um, ali i onaj zbog kojeg želi da strgne odeću s vas.

 

 

Ne kažem da morate da bude u štiklama i negližeu kad dođe kući s posla. Samo tvrdim da će muškarac ostati zainteresovan, ako se i vi interesujete oko svog izgleda.

 

 

Nije tačno da ljubav i seks blede kod svih parova. Oni koji i dalje održavaju žar u spavaćoj sobi su i te kako interesantni i zainteresovani.

I za kraj da citiram svoju majku: “Jedna je stvar uhvatiti muškarca, Monika. Sasvim druga je zadržati ga.”

 

Autor: elephantjournal / .24sata.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6