Od ovog znaka beži kud te noge nose, mmonstruozan je i egoista do bola

LAV – Ako je reč o dobrom kralju, logična posledica je da ćete vi biti njegova kraljica ili obratno. Zbog toga Lavovi gotovo svakoga ostavljaju otvorenih usta, zbog otvorenosti i srdačnosti koju sa sobom i u sebi nose. Kada su sigurni u sebe, njihova prirodnost naprosto svakoga opčini. Da li su Lavovi kao partneri pomalo dosadni?
Ne, nipošto! Možda umeju da budu s vremena na vreme megalomani, ali zato i te kako znaju da zasuku rukave i da vredno rade, kao što znaju da budu veseli i radosni poput dece.  U krevetu su ljubavnici i to na zavidnom nivou, ozbiljni, uvek prisutni, nežni i strastveni.Valja međutim imati na umu da postoji i druga stranan medalje!

 

Potrudite se da ne završite u zagrljaju onih drugih Lavova. na žalost, postoje i takvi, a oni su gunđala, večito nezadovoljni, sebični, dominantni i arogantni. Takvi će vas naterati, snagom svoje prepotencije, da radite ono što njima odgovara. ne dozvolite da budete iskorišćeni.
Postoje i oni Lavovi koji priznaju samo prava, ali ne i obaveze, oni koji vole samo da se zabavljaju, ali ne i da rade, pa tako uvek sede nekom na grbači. Znak raspoznavanja i upozorenja će svakako biti i seksualna neadekvatnost ovakvog Lava.

nastavak na sledecoj stranici…