Astro knjiga ljubavi: evo kako će vas zavoleti BAŠ OVAJ horoskopski znak!

Svaki znak ima svoju viziju ljubavi

Vaga

Od šarma jedne Vage se teško beži. Ako pokušate, one će vas svojim racionalnim, logičnim argumentima privoleti i dokazati vam da grešite. Pored tih svih fascinantnih moći rezonovanja koje primenjuje na vas, one će postati toliko slatke i blage da ćete zaboraviti sve frustrirajuće nesuglasice njihove prirode.

 

 

Potom će vam se osmehnuti i vi ćete im svoje srce predati na dlanu. Vaša bitka je izgubljena, njihovi snovi postaju vaši snovi i ništa vam neće biti teško učiniti kako biste ih usrećili. Problemi u vezama uvek nastaju zbog njihovog nedovoljnog shvatanja partnerovih potreba.

 

 

Često mešaju prijateljstvo i ljubav. Međutim, ne pate često zbog slomljenog srca iako imaju dosta ljubavnih afera. Oni gotovo uvredljivo brzo zaboravljaju. Pretrpeće neke rane jer Vage ne dopuštaju da ih sentimentalne veze zarobe.

 

 

One nikada nisu zainteresovane za vaše tajne. Ne znaju i ne žele da znaju kako vaše mentalna organizacija funkcioniše. Možete provesti besane noći pored njih, a da se on nijednom ne zapitaju zbog čega imate besanu noć i šta je razlog vaše nesreće. Oni su previše zaokupirani svojim razmišljanjima i svojim životom da bi još imao i vas na vratu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…