Astro knjiga ljubavi: evo kako će vas zavoleti BAŠ OVAJ horoskopski znak!

Škorpija

Njima je život namenio nekoliko različitih puteva koje mogu odabrati. Mogu se igrati noćnog osvetnika koji nije previše mudar i trošiti svoje vreme i sposobnosti na razne pakosti ili mogu biti izuzetno samilosni, nežni te intelektom i mudrošću dopustiti drugima da s njima dožive zajednicu između ljubavi i smrti. Proverite u koji tip spada vaša Škorpija.

 

Ako spada u osetljive osobe, ne tražite Škorpijino mišljenje, tresnuće vam istinu u lice. On ne deli komplimente da bi zadobio naklonost ili stekao saveznike. Laskanje mu je ispod časti. Zato ako vam kaže nešto lepo, poštujte to.

 

 

Strelac

Strelčevi uvek govore upravo ono što njihovi partneri mrze iz dna duše. Ali ponekad znaju tako prelepo zacvrkutati i u tim trenucima zaboravljaju na sve ružno ili neprijatno. Verovatno se partneri Strelčeva s nelagodom znaju setiti onog trenutka kada su ošamućeni ljubavlju bili spremni da plaču, mole, preklinju da budu njihovi do kraja života, ali bili su na brzinu zaustavljeni njihovom surovom i glupom primedbom u stilu: “Mrzim ljude koji izgledaju izgubljeno i zaljubljeno!”

 

 

Nakon šoka koji se pritom pojavio na vašem licu, oni toplo kažu da ste vi zapravo najbolji mogući muškarac/žena na svetu i da im se vaša izbuljena i zaljubljena faca baš dopada. Nastavili ste sedeti i zapravo ostali do kraja života s njima, zar ne?

 

Prijateljski su raspoloženi, iskreni ljudi, lako se privijaju na vaše srce svojim posebnim, fascinantnim, ali ništa manje čudnim šarmom. Prokleto su iskreni, čak će vam to često puta ići na živce i tada ćete tiho zaželeti da vam slažu, da vam kažu bilo što, samo da vas ne boli. Nisu uvek mudri, često puta razmišljaju i srcem i umom, a i ludo su hrabri. Nespretno će ustajati, ponovno padati, ali opet nanovo pokušavati. Zanimljivi su, u svakom slučaju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…