Astro knjiga ljubavi: evo kako će vas zavoleti BAŠ OVAJ horoskopski znak!

Jarac

Specijalnost ovih ljudi jeste da pripadaju biljkama koje kasno cvetaju. U mlađim danima deluju dosadno, ostarelo i veoma konzervativno, dok se u starijim godinama počinju otvarati i suncu pokazivati prelep cvet koji je izrastao u tišinama njihove unutrašnjosti. Oko tog cveta i dalje postoje bodlje koje pažljivo otklonite i potom uživate u njemu. Ljubavna veza s ovim tipovima ljudi, ukoliko završi brakom, jeste kao uživanje u desertu koji dolazi uvek na kraju.

 

 

Smatraju se vernima i zavetuju se na porodičnom oltaru. Puni su poštovanja prema porodičnim vezama i odnosima, a to ujedno znači da vode brigu i o porodici koju su stvorili brakom i o vlastitoj kojoj su odani od djetinjstva.

 

 

Nemojte misliti da ste ih vi birali, zapravo sa sigurnošću mogu tvrditi da su oni izabrali vas i to s istančanim osećajem za pedigre i savršenstvo. Izabrali su vas zato što su ocenili da ćete biti dobar partner s jakim osećajem za dužnost. Kao njihov partner moraćete se elegantno oblačiti kako biste impresionirali njihove poslovne kolege, a poželjno je da budete pametniji, lepši, s boljim manirima od njihovih partnera.

 

 

Odgovorili ste i zadovoljili njihove visoke standarde – možete biti sigurni da ćete živeti u veoma lepom i dugovečnom braku koji će često puta biti dosadan, ali nećete oskudevati ni u čemu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…