Mesečni horoskop za februar 2017: Pazite da ne zažalite zbog jedne odluke!

Jarac 

Posao:
Po prirodi ambicioznim jarčevima ovaj mesec donosi jedno pomeranje interesovanja sa karijere na kuću i porodicu. Iskoristite ovo neobično iskustvo za učvršćivanje porodičnih veza, jer će vam stabilan porodični život veoma doprineti u postizanju poslovnih uspeha. Ukoliko se upuštate u neki novi poslovni poduhvat, idealno vreme za to je sredina meseca, piše astrosudbina.com. Novac vam je veoma važan i poslovne uspehe merite upravo po zaradi.

 

 

S te tačke gledišta, karijera će vam biti veoma uspešna. Nalazite se i na godišnjem finansijskom vrhuncu, međutim posao vam polako ali sigurno odlazi u drugi plan. Fokusirajte se na one aspekte karijere na koje ste zaboravili. Ne meri se svaki uspeh samo novcem. Od početka godine nezaposlenim jarčevima poslovne ponude stižu češće nego inače. Još jedna šansa otvara se između 5. i 7. februara. Moguće je da će se to dogoditi tokom nekog putovanja. Iako karijera ukupno ide korak unazad, novac vam stiže sa svih strana. Možete očekivati finansijsku potporu čak i od ljubavnog partnera.

 

 

Novac ovog meseca može ležati i u nekretninama, u naplati osiguranja, ali i iz izvora vezanih za zabavu i uživanje. Uživaćete ugled kod šefova i ljudi od autoriteta, pa će vam njihova pomoć biti na raspolaganju, ako zatreba. Ovo je dobar period da rešite pravne probleme.

 

 

Ljubav:
Stanje na ljubavnom planu je stabilno – ništa specijalno se ne događa, ali vam nije ni prioritet. Zadovoljni ste tu gde ste.

 

Zdravlje:
Zdravlje vam ovog meseca ide na ruku. Možete osetiti blagi zamor u drugoj polovini februara. Posvetite malo vremena i pažnje svom organizmu kako ne bi došlo do pada imuniteta…

 

nastavak na sledecoj stranici…