Mesečni horoskop za februar 2017: Pazite da ne zažalite zbog jedne odluke!

Vodolija 

Posao:
Umesto da, kao po običaju, čekate proleće da se upustite u nove poslovne poduhvate, zašto ne biste počeli odmah? Vodolijama rođenim između 20. januara i 8. februara period od 8. do 22. februara biće naročito povoljan. Ovo će biti mesec povećanog zalaganja na polju karijere.

 

 

Međutim to stvara konfliktnu situaciju u vama, jer pažnje želite da posvetite porodici i emotivnim potrebama, pa ćete biti pomalo rastrzani između privatnog i poslovnog plana. Period prosperiteta još uvek traje. Još uvek vam okolnosti idu na ruku i na vrhuncu ste snage i nezavisnosti. Samo je pitanje kako ćete iskoristiti ovu situaciju, s obzirom da će vam sa posla odvlačiti pažnju druge stvari.

 

 

Od sredine, pa do kraja meseca će naročito biti ispoljena vaša kreativnost, tako da vam posao, osim koristi, može doneti i lično zadovoljstvo. Od 19. februara ulazite u finansijski vrhunac za ovu godinu. Društveni kontakti vam dosta pomažu u poslu. Veću sumu novca očekujte krajem meseca.

 

 

Ljubav:
Usamljenim vodolijama u februaru se otvaraju prilike kako za neobavezne ljubavne susrete i avanture, tako i za ozbiljnu ljubav. Početak meseca donosi drame na ličnom planu i odstupanja željenog životnog puta. Može doći do poremećaja u porodičnoj harmoniji, ali ćete prebroditi tu kratkotrajnu krizu ukoliko budete delali zajedničkim snagama na rešenju problema.

 

 

Zdravlje:
Bez promene…

 

nastavak na sledecoj stranici…