Mesečni horoskop za februar 2017: Pazite da ne zažalite zbog jedne odluke!

Blizanci

Posao:
Karijera vam napreduje, ali vas od 19. februara očekuje zaista naporan rad. Pazite da ne preterate i pogurate sebe preko granica svojih mogućnosti. Očekuje vas period u kojem će vaš poslovni uspeh dosegnuti vrhunac za 2017. godinu. Druga polovina februara i prva polovina marta su ključni. Koncentrisani ste na karijeru i to s punim pravom. Vrlo povoljna poslovna prilika iskrsava 28. i 29. Oduševićete svoje nadređene diplomatskim sposobnostima, ali i idejama.

 

 

Ukoliko imate posla sa državom ili državnim organima ovi datumi su takođe kao stvoreni da to obavite. Ipak, izbegavajte ulaženje u rizike. Ne iskušavajte sudbinu. Ovo je period u kojem će se sve odvijati veoma brzo i u kojem će vam vreme biti ispunjeno. Moguća su putovanja u inostranstvo, najverovatnije vezana za obrazovanje i usavršavanje. Studentima se preporučuje da ovaj period dobro iskoriste, jer su šanse za uspeh vrlo povoljne. Ovo je takođe vreme za filozofske, religijske i metafizičke pomake – februar će biti mesec u kome će se vaše razumevanje suštinskih pitanja produbiti.

 

 

Ljubav:
Ovo će biti aktivniji period u odnosu na prošli mesec, kada je ljubav u pitanju. Naročito srećni dani biće vam 5, 7, 9. i 11. Usamljene blizance očekuju brojne romantične prilike u kojima će prijatelji i porodica igrati izvesnu ulogu. Ipak nema potrebe da u bilo šta srljate, niti da bilo šta požurujete, jer pravi momenat se tek očekuje.

 

 

Zdravlje:
Zdravstveno stanje vam se značajno popravlja. Vraća vam se snaga i energija. Ovo je dobar period za blizance koji žele da se reše viška kilograma, naročito do 14. februara. Nakon 19. biće opet potrebno da pripazite na zdravlje i da se više odmarate…

 

nastavak na sledecoj stranici…