Mesečni horoskop za februar 2017: Pazite da ne zažalite zbog jedne odluke!

Lav

Posao:
Februar je mesec vašeg “povratka u igru”. Dolazi vreme ostvarivanja vaših poslovnih planova započetih prethodnog meseca, ili započinjanja potpuno novih projekata. Pravi je trenutak da date od sebe nešto novo i drugačije. Najpovoljniji period za inovacije je od 8. do 19. februara. Nakon turbulentnog početka meseca, očekujte poboljšanje finansijske situacije.

 

 

Budite oprezni prilikom investiranja. Sreća će vas pratiti, ali samo ako budete slušali svoju intuiciju koja će ovog meseca biti naročito jaka. Pravo je vreme da započnete štednju – pošto su i prilike povoljne, a i vi ste raspoloženi da ulažete u svoju budućnosti i pravite dugoročnije planove. Nakon 14. februara nastupa idealan period za kupovinu gedžeta i tehnike. Moguća je zarada na internetu.

 

 

Ljubav:
Nastavljate da brinete o svojim najbližima, više nego o sebi. Iako sebe već neko vreme ne stavljate na prvo mesto, ne nedostaje vam ljubavi, jer okolina ume da ceni ono što radite za njih. Iako se osećate kao da niste baš “sasvim svoji”, vaša popularnost u društvu deluje kao nadoknada za taj osećaj. Partner izuzetno ume da ceni vaše nesebično davanje i obasipa vas ljubavlju. Usamljeni Lavovi će upoznavati mahom bogatije i uticajnije ljude, jer će zračiti nesebičnošću i dobrom energijom. Dan najveće seksualne aktivnosti je 28. februar – iskoristite ga.

 

 

Zdravlje:
Nastavite rad koji ste započeli na sebi prošlog meseca, kako biste održali dobro zdravstveno stanje. Unosite dovoljno tečnosti, vitamina i prirodnih namirnica, ali uporedo radite i na održanju psihičkog mira. Ukoliko budete održavali normalan nivo energije i imuni sistem će vam biti jak. Ukoliko planirate dijetu, ili promenu režima ishrane, period nakon 19. februara je idealan za to. Male promene u navikama imaće moć da utiču na vas tako da se osećate kao preporođeni

 

nastavak na sledecoj stranici…