Mesečni horoskop za februar 2017: Pazite da ne zažalite zbog jedne odluke!

Devica

Posao:
Mesec koji je pred vama biće naročito dobar za pokretanje novih projekata, osnivanje firmi, započinjanje novih poslova, sklapanje ugovora, ili lansiranje novih proizvoda. Napredovaćete brzo ka svojim ciljevima, što ćete naročito primećivati od 8. do 22. Tada vam može delovati kako vam uspeh stiže preko noći. Međutim, znajte da je on posledica vašeg ulaganja i rada u prethodnom periodu. Ukoliko ste u potrazi za poslom, ovo će biti period pun dobrih prilika za zaposlenje. Takođe je dobro vreme da zaposlite nekog novog, ukoliko imate svoju firmu, ili radite na proširenju biznisa.

 

 

Što se tiče finansija, neće biti ne značajne promene ovog meseca, ali vas neće ni mnogo zanimati da se time bavite. Suviše ćete biti obuzeti planovima i idejama. Zato do vas novac do 17. februara u glavnom dolazi iz drugih izvora. Tek nakon tog datuma, posao počinje da daje i finansijske rezultate. Imaćete dovoljno vremena i da obavite po neki poslić sa strane.

 

 

Ljubav:
Upoznajete duhovne i kreativne ljude. Nalazićete se mahom u društvu umetnika i intelektualaca. Drugačije društvo vas neće ni zanimati. Koliko god da ste esteta u duši i vrlo vam je važan fizički izgled, ovog meseca će vas najviše uzbuđivati spoj duhovne kompatibilnosti sa fizičkim magnetizmom.

 

 

Ljubavni susret vas očekuje na nekom javnom događaju, najverovatnije humanitarnog karaktera. Romantična osećanja se mogu razviti prema osobi koju smatrate svojim duhovnim učiteljem ili prema nekom kome se divite.

 

 

Zdravlje:
Obratite pažnju na ruke, zglobove, vrat i kukove – naročito nakon 14. februara. Bićete podložni stresu i lako ćete se iscrpljivati, naročito u prisustvu dece…

 

nastavak na sledecoj stranici…