Mesečni horoskop za februar 2017: Pazite da ne zažalite zbog jedne odluke!

Vaga 

Posao:
Ovo je pravo vreme da započnete rad na novom projektu, ili se upustite u novu poslovnu avanturu, jer će mesec februar za vas biti naročito srećan. Ovo je takođe pravi trenutak da uživate u svom životu i prepustite se svojoj kreativnosti – poslovi koji od vas zahtevaju maštu i kreativnost će vam naročito ići od ruke.

 

 

Spajanje posla i zadovoljstva će vas zaista ispuniti i energetski podići. Ukoliko tražite posao, najpovoljniji period nailazi nakon 19. februara, a najpovoljniji dan biće 28. Dobro stojite i sa finansijama. Neočekivani novac stiže između 5. i 11.

 

 

Ljubav:
Iako ste obično romantično raspoloženi, ovog meseca će dominirati vaša praktična strana ličnosti. Zato će vas privlačiti bogati i uticajni ljudi. Sa svoje strane, vi ćete ljubav takođe pokazivati na materijalan način – obasipaćete voljene osobe poklonima. I kako vi budete pokazivali svoju ljubav, tako ćete očekivati i da se vama ljubav pokazuje. Usamljene vage će romantične kontakte ostvarivati u glavnom putem posla, a naročito preko finansijskog aspekta.

 

 

Dosta vremena ćete provoditi družeći se sa ljudima iz sveta biznisa, a moguće je da ćete i sa nekim starim prijateljima ući u poslovni odnos. Vaš društveni život biće mahom vezan za posao. Uživajte u onome što vam ovaj period donosi, ali se ne zanosite preterano, jer ove godine nisu povoljni izgledi za brak. Više strpljenja nego obično biće potrebno da uložite u odnose sa familijom. Bliskom članu porodice biće potrebna vaša pažnja, pomoć, ili podrška naročito između 1. i 5. februara.

 

 

Zdravlje:
Tokom proteklog meseca zdravlje vam se postepeno popravilo, i sada se osećate dobro. Imate dovoljno energije da ostvarite svoje ciljeve. Kraj meseca vam donosi rad i na duhovnom isceljenju

 

nastavak na sledecoj stranici…