Mesečni horoskop za februar 2017: Pazite da ne zažalite zbog jedne odluke!

Škorpija 

Posao:
Vreme je da sprovedete u delo poslovnu ideju koja vam se već duže vrzma po glavi. Ovo je i povoljan period za one koji se spremaju da plasiraju u javnost neki novi proizvod. Najbolji period za posao ovog meseca (pa i za celu godinu) biće od 8. do 22. februara. Ipak, ovo će istovremeno biti period u kome ćete vežbati svoju nesebičnost i obuzdavati samovolju. Obratite malo više pažnje na druge i njihove želje, jer ćete najbolje rezultate postizati upravo kolektivnim radom.

 

 

S vremena na vreme će vam biti teško da izbalansirate potrebu da delate nezavisno i impulsivno, sa okolnostima koje vas navode da uspeh postižete putem dogovora, piše astrosudbina.com. Vaša prava misija ovog meseca će biti vaša pomoć i podrška prijateljima i porodici. Ovo će biti naročito važno u poslednjoj trećini februara. Budite tu za svoje najmilije i skrasite se malo kraj njih, jer će vam upravo to dati snagu i potporu za buduće uspehe u karijeri.

 

 

Ljubav:
Ljubav je ovog meseca veoma blizu kuće – možda čak i u komšiluku, barem što se tiče prve polovine meseca.
Između 9. i 11. vas očekuje jedan veoma prijatan susret. Međutim, delujete hladno. Iako po prirodi niste hladna osoba, drugi će vas tako doživljavati, što može odbiti čak i neke potencijalno ozbiljne prilike. Zato je bitno da uložite malo truda da prenesete drugima svoju toplinu i ljubav. Nakon 17. ljubav se još više približava domu. Od izlazaka na sastanke više vam odgovara da romantično veče organizujete baš kod svoje kuće. Usamljenim škorpijama porodica se više nego obično meša u ljubavni život i pokušava da provodadžiše. Postoji mogućnost da se neke stare varnice probude i da se rasplamsa neki stari plamen.

 

 

Vaša potreba da ponovo proživljavate srećne trenutke iz prošlosti omogućava povratak stare ljubavi u vaš život. Međutim, živeti u prošlosti uopšte nije tako dobra ideja kako se vama može učiniti prijatnom u datom trenutku. Nemojte bežati iz sadašnjice i gubiti iz vida ono što se dešava sada i ovde, jer možete propustiti neke lepe događaje – lepše i od onih koje ste već proživeli u prošlosti.

 

 

Zdravlje:
Ukoliko ste razmišljali o psiho-terapiji, ovo je pravi momenat. Februar će biti mesec rešavanja nekih starih psihičkih trauma i zatvaranja jednog poglavlja vašeg života, kako bi drugo moglo da počne. Naročito je dobar momenat da priznate sebi neke stare greške, oprostite ih i ispravite. Morate pustiti svoju prošlost da ode tamo gde pripada. Da biste to učinili, morate joj pristupiti sa razumevanjem, oslobođeni bola ili griže savesti.Jedino će tako prošlost izgubiti moć koju ima nad vama i kojom vas koči…

 

nastavak na sledecoj stranici…