Najpreciznija astro prognoza za 2017: Evo šta nam donosi godina Vatrenog Petla!

Ove godine treba biti prijateljski nastrojen prema drugima, to je recept za uspeh. Ljudi će pomagati jedni drugima što nije uobičajeno za današnje prilike. Ako možete sebe dobro da izreklamirate ili da podnesete druge ljude koji su tašti, ponosni i koji se mnogo hvale, onda će sve biti u redu, piše Mondo.

 

Godina Petla odlična je za brak, ljubav će biti na prvom mestu. Ipak, važno je da imate razumevanja za druženje partnera sa drugima. Ako se učaurite, to će voditi neuspehu veze.

 

Slobodni, ako nađete partnera, ne očekujte previše od ove godine. Veza će svakako napredovati, ali veze započete u godini Petla neće biti u toku te godine i ozvaničene.Muškarci će voleti jake žene, a žene ove godine ne bi trebalo da popuštaju, već da drže do sebe jer će samo tako biti primećene.

 

 

 

Ove godine treba nositi skuplju odeću. U godini Petla skromnost nije vrlina. Srećne boje ove godine su zlatna i crvena, a od modnih detalja preporuka su ukrasi za kosu, šešiti, pera i metalni nakit. Izbegavajte animal print, naročito šare leoparda i tigra, jer se to ne slaže sa Petlom nikako.

 

nastavak na sledecoj stranici…