Ovakve su žene prema horoskopu u ljubavi: Škorpija će vas omađijati, a Devica…

BLIZANCI

Sve što misli, misli bar duplo bolje od vas. Uz nju u stvari i ne morate da razmišljate, prepustite joj se sa poverenjem i otkrićete svetove. Sa njom je svaki novi dan kao novi zivot. Niste znali da u vama čuči jedno razigrano dete? E sad znate, dok se osveženi i večno mladi pitate čime ste zaslužili toliku sreću.

 

 

To je žena sa kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu ume da pruži smisao. I da… puna je iznenađenja. Kad ste najmrzovoljniji, iznenadiće vas kartom za Kup šampiona. Sve što traži od vas je da i vi nju ponekad iznenadite, a vi nećete biti nemaštoviti, zar ne? Deca joj od malena idu uporedo u bar dve skole i imaju bogata interesovanja.

 

RAK

Sve što oseća, oseća bar duplo intenzivnije od vas. Uz nju ćete najzad spoznati šta to znači imati pored sebe pravo žensko. Umeće u vama da pokrene lavinu sentimenata, tako da vam više neće biti potebni kanali za odrasle. Sa njom imate sve…od komedije, preko horora do drame. Ne morate čak ni da idete u pozorište, imaćete ga lično u kući.

 

 

A tek kuća? Živećete u oazi iz hiljadu i jedne noći, okruženi najukusnijim jelima, koja će čekati aranžirana “samo za vas” kad se vraćate umorni sa posla. Pa kako ne bi ste hrlili takvoj ženi? Deca su joj svetinja, najvažnija stvar u životu. Teško onom ko pokuša da im učini nesto nažao! Sve što od vas očekuje je da je mazite i pazite …zar ne shvatate koji ste srećković?

 

LAV

Sve što je ona je ono što se nikad ne možete ni nadati da ćete biti. Jer ona je vaš zivot, vasa svetlost, vase nadahnuće. Sa njom niste običan čovek, već supermen, jer kako bi ste inače uopšte imali takvu ženu pored sebe? Obožavaćete je, jer nikad neće morati da uradi ama baš ništa posebno, da bi ste je obožavali. I uvek ćete se pitati u čemu je caka? Sve što radi za vas, radi celim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voleti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najlepše na svetu.

 

 

Kad zahteva, svaka njena želja za vas je zapovest. Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav, zar ne shvatate da ste jedan od retkih? Sve što od vas trazi je da je obozavate, a šta je to u odnosu na zanos koji vam pruža? Deca će joj biti uvek u svemu najbolja…uostalom kao i majka.

 

nastavak na sledecoj stranici…