Ovakve su žene prema horoskopu u ljubavi: Škorpija će vas omađijati, a Devica…

DEVICA

Sve što zna, zna duplo bolje od vas. I vas će naučiti šta znači saznati. Zivot će vam biti oslobođen iluzija i neće postojati ništa više što bi moglo da vas zaustavi na putu ka uspehu. Uz nju ćete imati veliku karijeru.To je žena koja će vas najzad pustiti da se bavite za vas značajnim stvarima, bez insistiranja na suvišnoj sentimentalnosti.

 

 

Njoj je ljubav u delima, ne u rečima. Bolesni ste?…Ne treba vam lekar, tu je ona i njen dubok osećaj odgovornosti. Sve što traži od vas je da budete istiniti i vredni, a ona je to isto tako duplo više od vas . Deca su joj dobro organizovana i obično najbolji đaci…pametna na mamu.

 

VAGA

Ona zna šta su sklad i harmonija i to zna duplo bolje od vas. Ona je čvrsta kao čelik kada treba da ukloni prepreke sa vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba da opustite napete živce i povratite veru u sebe. Suvereno će vas voditi kroz život, ali će to raditi tako ljupko i ženstveno da nećete imati baš ništa protiv. Vi znate da ona diše za vas i da ste bez nje pola čoveka.

 

 

Sve što treba da uradite je da ne dopustite ni da ona bez vas bude pola žene …ništa prirodnije, kada je ona već od vas stvorila ispunjenu i kompletnu ličnost. Obično je lepa i graciozna, a i kad nije osećaćete se bar duplo ružnije i nezgrapnije od nje. I ne samo to, umeće od svega oko sebe da napravi sklad i lepotu. Deca su joj omiljena u društvu i velike estete. Uči ih da je tata Bog.

 

nastavak na sledecoj stranici…