Ovakve su žene prema horoskopu u ljubavi: Škorpija će vas omađijati, a Devica…

VODOLIJA

Kad upoznate ovu gospođicu (jer ona je to uvek ma koliko godina imala), osećaćete se kao zatvorenik koji je najzad osetio dašak slobode. Ništa ne brinite. Ona će lako skinuti sve vaše okove i pokazati vam kako će to svet izgledati za stotinak godina. Nije vam potreban vremeplov, Spilberg ili naučna fantastika…sad imate nju. Ipak ona ne pripada samo vama, već svima, a opet nikom. Uz nju ćete naučiti šta to znači biti druželjubiv i human, jer je u stanju da napravi bliskog prijatelja i od šefa korporacije i pekara preko puta. Ona se ne bori za sebe, nego za sve ljude, pa i za vas.

 

 

Ako ste rasli kao samac, postaće vam nezamenjiva poput brata ili sestre. Najzad ćete moci da joj poverite sve tajne, koje bi svakog drugog šokirale, ali ne i nju…ona je i sama mistična i svesna da je potpuno drugačija, a i vi ste bar jednim delom, čim vas je izabrala. Sve što treba da radite je da joj nikad ne govorite kako treba da misli i živi svoj život , a i zašto bi ste kad je tako inspirativna. Deca je obožavaju, zato što ume da gleda svet njihovim očima. Jednog dana neki od njih će postati pravi genijalci.

 

RIBE

Evo žene koja je sve, a opet ništa. Sve – zato što je sve ono što ste uvek želeli da imate, nista – zato što nikad ne možete zaista da je imate. Ona vam izmiče kao sirena koja vas zavodljivo doziva da potonete na dno okeana, umesto da plovite šepureći se poput Titanika. Ah, šta je taj sjaj spoljašnjeg sveta, ako nema mora ljubavi? Samo najhrabriji mogu potpuno da zarone u takve dubine…možda ste to vi? Ako jeste, samo ona i niko više će vas voleti odavde do večnosti takvi kakvi jeste, ne očekujući ama baš ništa da menjate. Njena svestranost i bujna mašta napraviće od vas svakog dana novog čoveka.

 

 

Za nju ne postoji propao slučaj, samo čovek kome je potrebno njeno isceljujuće prisustvo. Ipak nemojte biti toliko bahati da to zloupotrebite, setite se da vas ona poput sirene može odvuci u dubine iz kojih je teško izroniti. Sve što trazi od vas je da brinete o njoj, a šta je to kad pored sebe imate najženstveniju ženu na svetu. Pomozite joj da decu nauči sta je disciplina, a ona će od nje naslediti umetničke darove.

 

prva.rs