Pun Mesec u Raku 12. januara: Veliki krst na nebu formiraće Uran, Sunce, Mesec i Jupiter… a kada ćemo se opet radovati?

Pun Mesec u Raku svoje najsnažnije delovanje ispoljava. 12. januara u 12:34. Pun Mesec će biti na 22. stepenu Raka…

 

Ovog puta Mesec će biti u dvostukom kvadratu, sa Uranom u Ovnu i sa Jupiterom u Vagi. Jaka uzbuđenja, nemir, napetost kao i dešavanja koja zahtevaju mnogo truda da bi se kontrolisala. Prenaglašene i preterane emocije, koje će ovog puta najviše osetiti kardinalni znaci, navodi astrolog Svetlana Milenković Filipović. Pre svega oni koji su rođeni oko 10, 11, 12, 13. jula , kao i oni koji su rođeni ovih dana, oko 12. januara.

 

Ne ulazite u novine i rizik, a ako se dese promene, nešto pre 12, nastajte da reagujete što više trezveno i mirno i da se što možete više kontorlišete. Kod nekih će biti burnih dana već pre punog Meseca oko 9 i 10. januara, kada će se desiti neke neočekivane promene koje će podstaknuti osećanja, nemir, napetost, isčekivanje i nervozu, pa u narednim danima najviše kod kardinalnih znakova treće dekade, rođenih u znaku Raka, Jarca, ali i Ovna, rođenih oko 9. do 13. aprila i Vage rođene oko 10, 13. oktobra.

 

Vagama pomaže Jupiter, te ako izbegnete preterivanja, neumerenosti vi ćete bolje proći od ostalih. Uticaj punog Meseca će osetiti u većoj meri osobe koje imaju podznak u Lavu i Vodoliji. Uznemirenost i neočekivana dešavanja mogu da krenu već od 9. januara, pa da se intenzitet poveća u narednim danima za vreme delovanja punog Meseca.

 

 

 

Ono što je značajno i što bi najbolje bilo je da izbegavate inaćenje i težnju da nešto na silu uradite ili da uđete u neku neizvesnost ili rizik. To se najviše odnosi na aprilske Ovnove rođene između 9. i 13. aprila. Ne ulazite naglo, nepromišljeno u nešto, ne pružajte otpor i ne reagujte užurbano. Izbegavajte neizvesnost, ulazak u nešto rizično.

 

Inaćenje je sada nešto što bi samo podstaklo neprijatnosti. Srljanje može dovesti do nezgoda, neprijatnosti, a kod nekih i nesreća. Zato bi bilo dobro da od 11. posle podne, do 12. uveče budete pasivni, što više opušteni.

 

Više se odmarajte se i ne preduzimate promene i novine. Ako treba nešto da završite ili korigujete to uradite 10. i 11. do 15. 35. Posebno će se osećeti uticaj punog Meseca od 11. januara u 15:34 pa do 12. januara u 16:40 sati.

 

nastavak na sledecoj stranici…