Sudbinske ljubavi horoskopa. Bit će zajedno kad-tad

Neizdrživa privlačnost nekada je sudbinski predodređena, a neki ljudi privlače nas više od ostalih. U astrologiji postoji nekoliko kombinacija astroloških znakova za koje poznavaoci astrologije kažu da su primjer velike strasti i emocija i primjer veza koje ne mogu da se izbjegnu.

 

 

1. Ovan i Vaga:

Već pri prvom susretu javljaju se varnice. Energija i seksualnost Ovna i suptilan šarm i prefinjenost Vage stvaraju veliku hemiju. Veza za pripadnike oba znaka predstavlja veliki izazov, kojem je teško odoljeti. Problemi u odnosu mogu da nastanu kada pristojno ponašanje i život po pravilima Vage počnu da nerviraju Ovna. Vaga će sa druge strane ojačati u pokušajima da “upristoji” svog partnera. Da bi veza uspjela, potrebno je da ova dva znaka suprostavljene prirode spoje u zajedničke aktivnosti.

 

 

2. Bik i Škorpija:

Kada se nježni Bik otvori pred Škorpijom i vidi i njenu strast za životom, dolazi do velike seksualne želje. Kada dođe do veze, ne mogu da se zasite jedno drugog, ali sukobi su često neizbježni. Bika umori tempo Škorpije, dok Škorpiji zasmeta pasivnost Bika. Ako se strast iz spavaće sobe usmjeri u zajednička druženja sa prijateljima, stvari mogu da se poprave.

 

nastavak na sledecoj stranici…