TAJNE ŽENSKE PRIRODE: ŠKORPIONKE DOMINIRAJU, OVNICE TRAŽE NEKOG SNAŽNOG

Žena Rak
Ona je vrlo osjećajna, senzitivna i emotivna osoba. Ali, da bi se obranila od svijeta, trudi se sakriti svoje osjećaje. Da bi bila sretna, zna se zatvarati u “svoj svijet”, ograđen visokim zidovima. Taj njezin skriveni svijet je teško otkriti. U djetinjstvu se osjećala sigurnom u roditeljskom domu. Kasnije, pokušava stvoriti “svoj svijet”, u kome će vladati spokojstvo, mir i sigurnost.

 

 

Ona nije ni suviše borbena, ni suviše realna, ni suviše aktivna. Strah od nepoznatog je sputava da ide naprijed i da savlada prepreke. Zadovoljava se onakvom kakva jest i ne želi se puno mijenjati. To bježanje od nepoznatog je potpuno razumljivo, jer se često sukobljava sa neugodnim situacijama, brigama i neizvjesnošću. Njezina osjećajna priroda brzo reagira na svaki vid agresivnog ponašanja. Kada se suoči s ozbiljnim problemom, umije se preobraziti u “ženu zmaja” koja će se žrtvovati do kraja.

 

 

U životu zna biti sanjalica, ali voli i razmišljati. Ima jednu veliku manu: na nju se lako može utjecati. Ako to ne mogu postići osobe koje joj nisu suviše bliske, onda to vrlo lako uspijevaju svi oni koje ona voli. Ljubav joj u životu znači sve. To je njena najvažnija potreba. Ljubav je za nju vezana s pojmom izvora u toplom gnijezdu.

 

 

Traži čovjeka koji će joj pružiti oslonac i sigurnost, kao i beskrajnu nježnost. Ona je vrlo osjećajna priroda i vrlo romantična. Sanja o beskrajno romantičnoj ljubavi, o strasnim osjećanjima dva srodna bića. Njenu glad i žeđ za idealnom ljubavlju je teško zadovoljiti. Kao i u svemu, i u ljubavi postoji razlika između lijepih snova i stvarnosti. Upravo to je i najviše plaši.

 

nastavak na sledecoj stranici…