TAJNE ŽENSKE PRIRODE: ŠKORPIONKE DOMINIRAJU, OVNICE TRAŽE NEKOG SNAŽNOG

Žena Strijelac

Njezin karakter se ispoljava u dva pravca. Prvi je vodi ka mirnom životu, a druga strana njenog karaktera je sasvim drugačija. Ona je smjela, neovisna, želi prekoračiti ustaljene barijere, upušta se u rizike. Vrlo je ambiciozna. Nije ravnodušna ni prema čemu što bi moglo uvećati njen ugled. Ima istančano osećanje za sve životne vrijednosti, a ne voli zbrku i anarhiju.
Njezin temperament je ishitren, naprasit, neobuzdan i on je uvijek gura naprijed. Ta vitalnost, koju njena okolina teško može shvatiti, mora se uvijek iskazati. Iako joj se ponekad javlja želja da bude sama, ona voli biti u društvu. Mržnju ne može podnijeti.
Njezina prirodna veselost i smisao za humor igraju ogromnu ulogu u odnosima prema ljudima.

 

 

Ona je otvorena, lojalna. U ljubavi, prva želja joj je da sretne muškarca koji će joj se diviti i koga će moći predstaviti prijateljima bez imalo ustručavanja.
Prezire osrednje vrijednosti i zato se u ljubavi ne zadovoljava bilo kim. Za nju ljubav znači divljenje i njezin izabranik mora biti čovjek jakog karaktera. Ne voli ljude koji stidljivo iskazuju osjećaje. Čovjek njenog života mora otvoreno iskazati svoju ljubav i na svaki način je dokazati. Je li ljubomorna? Ne previše. Ipak, prijevaru neće nikada oprostiti.

 

nastavak na sledecoj stranici…