VAŠE IME OTKRIVA HOĆETE LI BITI BOGATI. Kada i na koji način ćete doći do novca.

Broj 7.

Ove osobe uspijevaju pronaći najracionalniji put za ostvarivanje svojih potencijala. Najviše vole kad otkrivaju tuđe tajne, jer im to ide od ruke, a od toga mogu i solidno zarađivati. “Sedmice” su u stanju žrtvovati novac samo da se bave onim poslovima koje vole i u koje vjeruju. Ako im je sudbina takva da ne moraju brinuti o finansijama, i samo da se posvete stvarima koje vole, oni će biti apsolutno sretni.

 

 

Broj 8.

“Osmicama” je najvažnije da budu dobro plaćeni za ono što rade. Oni nikada ništa ne rade volonterski, jer njih poslovi u kojima nema zarade jednostano ne zanimaju. Oni nisu sposobni samo da zarade novac, već su sposobni i da ga dupliraju. Jedna od njihovih glavnih karakteristika je ta da umiju da ulože novac, tako da se on sam umnožava.

 

 

Broj 9.

“Devetke” tragaju za poslovima koji će im donijeti brz, lak i veliki profit. Za novac i “Devetke” se može reći da su u komplikovanim odnosima. Njihova glavna osobina je nestrpljivost, a to je za njih velika prepreka u radu i u zarađivanju. Ako “Devetke” shvate da se trud ne mora uvijek isplatiti iz prve, imaće veliku šansu da se obogate.

 

 

(Inboks/Hayat/Foto:Ilustracija)