Izaberite SLIKU i saznajte svoj ŽIVOTNI PUT! Kuda vas to SUDBINA VODI!?

Izaberite SLIKU i saznajte svoj ŽIVOTNI PUT! Kuda vas to SUDBINA VODI!?

15. siječnja 2017. 0 By Admin

SLIKA 3

Svetla, muzika, uzbuđenje. Vi ste osoba koja voli da oslobodi svoju kreativnu stranu. Vi volite da budete u masi ljudi, ali takođe volite biti viđeni i saslušani.

 

 

PORUKA: Važno je da se setite kako vaš stvaralački duh ne pokreće samo navala zvuka ili neverovatan vizualni performans. Nedirnuta prirodna sredina pruža najbolji kreativni naboj. Ona je veza s kreativnošću. Trenutno treba da se usredsredite na svoju vezu s prirodom i vezu sa samim sobom. Stvorite zdravu ravnotežu u vašem životu.

 

 

 

 

SAVET: Najbolji način da živite kreativno je da dopustite sebi da se izrazite na sve moguće načine. Ne potiskujte svoje kreativne porive. Ako osećate da želite da pevate, pevajte iz petnih žila. Ako se osećate da želite da plešete, plešite na ulici.

SLIKA 4

Mir i spokoj. Jednostavnost oblika je jedan je od najvažnijih meditativnih i lekovitih sredina. Vaš um i telo traže od vas da odvojite više vremena za mir i spokoj.

 

 

PORUKA: Vreme je da doista poslušate ono što vam srce govori da učinite. Kada slušate svoje srce vaš duh jača i postajete više povezani sa spoljnim svetom. Koristite svoju intuiciju. Sve je energija i stoga je sve povezano. Nemojte sumnjati u svoje unutrašnje poruke. One su obično tačne.

 

 

SAVET: Ako ne slušate svoje srce i svoju intuiciju, sigurno ćete se uvek kretati u pogrešnom smeru.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5