Izaberite SLIKU i saznajte svoj ŽIVOTNI PUT! Kuda vas to SUDBINA VODI!?

Izaberite SLIKU i saznajte svoj ŽIVOTNI PUT! Kuda vas to SUDBINA VODI!?

15. siječnja 2017. 0 By Admin

SLIKA 5

Prekrasno jesenje lišće predstavlja dolazak novih početaka. U lišću oko vas, koje menja boje, postoji osećaj bogatstva, ispunjenja i postignuća.

 

 

PORUKA: Morate da se odmorite od nekih stvari. Uzmite pauzu od svega što vam crpi energiju i ne da vam da spavate. Neka neko drugi preuzme brigu o tim stvarima na neko vreme. Usredsredite se na ono što zaista želite da radite. Za vas je važno da imate ravnotežu, a osećaj kao da ste zarobljeni je vrlo nezdrav.

 

 

SAVET: Dopustite sebi da se prebacite na bilo koje kreativne zadatke sa kojima se osećate povezani. Nemojte se suzdržavati od nečega jer mislite da to nije za vas. Ako se probudite jedno jutro i osećate potrebu da nešto uradite, uradite to. Dopustite sebi da budete vođeni duhom.

 

 

 

SLIKA 6

Život i energija u šumi je netaknuta, ima najviše vibracija i duhovno je pozitivna. Vi ste stara duša kojoj je potrebno više vremena za razmišljanje i stvaranje.

 

 

PORUKA: Znajte da ste voljeni. Čak i ako nemate nikoga oko sebe ko vam to govori, ipak jeste. Voli vas čitav svemir. Ako se osećate sami ili neshvaćeni, nema potrebe da očajavate. Kada šaljete ljubav, dobićete ljubav natrag. Pokušajte sa slanjem ljubavi svima koje poznajete. Ako ne znate nikoga, šaljite ljubav stablima, biljkama, životinjama ili ljudima uopšteno. Dobićete ljubav natrag.

 

 

SAVET: Kada delujete iz pozicije unutrašnje spoznaje i poverenja, stavljeni ste u višu vibraciju. To je nivo vibracije koja privlači obilje u svim područjima vašeg života.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5