Izaberite SLIKU i saznajte svoj ŽIVOTNI PUT! Kuda vas to SUDBINA VODI!?

Izaberite SLIKU i saznajte svoj ŽIVOTNI PUT! Kuda vas to SUDBINA VODI!?

15. siječnja 2017. 0 By Admin

SLIKA 7

Predivan dan na smirujućem i ugodnom pašnjaku. Predivno plavo nebo ne pokazuje zabrinutost za oluju koja može doći. Vi ste osoba koja voli da se oseća sigurno i retko odstupa od uobičajene rutine.

 

 

PORUKA: Vi imate moć da učinite sve i svašta, a sve što morate učiniti je da pokušate. Saznajte šta želite da osećate. Želite li ljubav, zdravlje, bogatstvo? Ovde se ne radi o razmišljanju šta želite imati, već o osećaju koji želite imati. Kada nešto zaista osećate, to će biti vaše.

 

 

SAVET: Kad postavite svoje namere kako želite da osećate svoj život, vi šaljete poruku u svemir, tražeći da se to dogodi. Kada se osećate dovoljno snažno u svojim namerama, one će se sigurno ostvariti na neki način.

 

SLIKA 8

Ova fotografija grafike je kreativna, ali nekima i opterećujuća. Ova scena je savršen primer nečijeg kreativnog ega. Vi ste osoba koja se povremeno oseća neodlučno i zbunjeno kad se suoči sa problemima.

 

 

PORUKA: Budite otvoreniji kada je u pitanju tuđa tačka gledišta. Nije sve crno-belo, niti bi trebalo da bude. Morate donositi odluke na temelju gledanja svake situacije iz svih uglova. To je jedini način da prema nečemu budete fer.

 

 

SAVET: Iskreno se pomirite sa onim što cenite i vrednujete u svom životu. Iskorak i povezivanje sa drugima će proširiti vaše razumijevanje mnogih različitih tema. Poslušajte sve savete koje možete dobiti, ali na vama je da donesete svoje konačne odluke.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5