Izaberite SLIKU i saznajte svoj ŽIVOTNI PUT! Kuda vas to SUDBINA VODI!?

Izaberite SLIKU i saznajte svoj ŽIVOTNI PUT! Kuda vas to SUDBINA VODI!?

15. siječnja 2017. 0 By Admin

SLIKA 1

Polje trave koje se njiše na povetarcu prekrasan je primer života koji se kreće u svojim prirodnim smerovima. Vi ste inteligentna osoba koja ima svoju setnu stranu. Uživate da budete sami i razmišljate o svemu što vam se događa u životu.

 

 

PORUKA: Život može biti pozitivan i negativan, svetao i mračan, srećan i tužan. Tek kada to naučite, obogatićete se sa više pozitivnosti. Čin davanja je važan način za obogaćivanje vašeg ​​života.

 

 

SAVET: Vreme je da aktivno poradite na svom emocionalnom isceljenju. Nemojte se bojati da se oslobodite starog nerešenog bola. Tek kad dovedete svoja osećanja na površinu, možete ih se rešiti jednom zauvek. Emocionalno lečenje vas u potpunosti može osloboditi.

 

 

 

SLIKA 2

Kamene ploče po kojima hodate su tu da vas podrže. Život će vas takođe podržati. Vi ste osoba kojoj bi dobro došao podsticaj duha, jer lako podležete težini spoljašnjeg sveta.

 

 

PORUKA: Vreme je da savladate svoje strahove i pokrenete se u svim aspektima svog života. Bez obzira u čemu trenutno oklevate, znajte da uvek postoji pozitivan način pristupa. Prestanite da gledate dole i držite glavu visoko. Duboko u sebi, vi ste vrlo jaka osoba, samo trebate verovati u to kako biste krenuli napred. Najmoćnija stvar koju imate je vaš um.

 

 

SAVET: Znajte da, kada se osećate zaglavljeni, zarobljeni ili zbunjeni, stvari se uvek menjaju i kreću. Ne postoji zaglavljenost. Kada prepoznate da se tako osećate, to može biti jedna od najboljih stvari za vas, jer tada kreće pravim putem.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5