Bika rastužuje IZDAJA, Škorpije će ODLEPITI zbog drugih, Rakove ubija SAMOĆA… Evo šta im najviše LOMI SRCE i razdire dušu!

Bika rastužuje IZDAJA, Škorpije će ODLEPITI zbog drugih, Rakove ubija SAMOĆA… Evo šta im najviše LOMI SRCE i razdire dušu!

16. siječnja 2017. 0 By Admin

Lava rastužuje uzaludan trud

Ne postoji ništa što će tako jako izazvati tugu kod Lava kao situacija u kojoj su se uzaludno trudili oko nečeg ili nekog, a to im se ne priznaje i nisu ništa postigli. To ih dovodi u situaciju preispitivanja sebe i svojih sposobnosti, na što su veoma osetljivi.

 

Tugu proživljavaju kroz očigledne ispade nervoze, besa i izbacivanje frustracija na drugima koji im ništa nisu skrivili. Veoma će biti zahtevni i gladni pažnje od bližnjih, dok će drugima delovati hladni kao kamen. Često u tuzi glume mučenike, paćenike i žrtve, čak i kada znaju da su oni jedini krivac za novonastalu situaciju.

 

 

Devicu rastužuje bespomoćnost

Pripadnici ovog znaka ne vole da se osećaju kao da su nekome teret, a upravo tako se osećaju u situacijama u kojima su bespomoćni. Kod njih je osjećaj tuge začarani krug – izazove je situacija na koju ne mogu uticati niti je popraviti, a zatim su tužni jer su dopustili da ih to toliko pogodi.

 

Tugu proživljavaju kroz osamljivanje od drugih i kompluzivnim ponašanjem koje je beg od problema – na primer: preterano čišćenje, posvećivanje poslu, prejedanje, vežbanje…

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5