Bika rastužuje IZDAJA, Škorpije će ODLEPITI zbog drugih, Rakove ubija SAMOĆA… Evo šta im najviše LOMI SRCE i razdire dušu!

Bika rastužuje IZDAJA, Škorpije će ODLEPITI zbog drugih, Rakove ubija SAMOĆA… Evo šta im najviše LOMI SRCE i razdire dušu!

16. siječnja 2017. 0 By Admin

Vaga krivi sebe

Brojne su stvari koje Vagu mogu privremeno rastužiti, ali oni se jednako brzo izvuku iz crnih misli. Problem su one situacije u kojima smatraju da su sami odgovorni, kao na primer što su verovali pogrešnim ljudima, doneli odluke srcem, a ne razumom itd.

 

Tugu proživljavaju kroz opšti osećaj nestabilnosti, promenjiva raspoloženja, osećaj beznađa i krajnje usamljenosti. Celo to vreme sami sebe pokušavaju na silu da oraspolože, ali pošto im to ne ide baš za rukom, još više padaju u beznađe.

 

 

Škorpiju razočaravaju ljudi

Pripadnici ovog znaka oslanjaju se na one stvari koje znaju u životu, može se reći da na njih računaju. Ako daju sve od sebe u odnosu, na poslu, u porodici, voljenoj osobi ili prijatelju, najteže im pada osećaj da su iznevereni ili im je nanesena nepravda.

 

To je okidač njihove tuge, koju proživljavaju tako što imaju neprestanu potrebu da pričaju o tome. Osećaj melanholije može da se meša i sa osećajem paranoje i time da ih niko ne podržava.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5