Bika rastužuje IZDAJA, Škorpije će ODLEPITI zbog drugih, Rakove ubija SAMOĆA… Evo šta im najviše LOMI SRCE i razdire dušu!

Bika rastužuje IZDAJA, Škorpije će ODLEPITI zbog drugih, Rakove ubija SAMOĆA… Evo šta im najviše LOMI SRCE i razdire dušu!

16. siječnja 2017. 0 By Admin

Strelac je tužan zbog lažnih optužbi

Za pripadnike ovog znaka nema goreg nego kada ih lažno ili pogrešno optužuju, bilo da je reč o nečemu što su navodno rekli, želeli ili misle. Iako će im to na prvu loptu izazvati bes, vrlo brzo će uslediti tuga i osećaj neverice da ih neko može smatrati takvim.

 

Tugu proživljavaju kroz apatiju, veliku ozbiljnost, nemogućnost da im nešto odvuče misli, manjak tolerancije i kroz gubitak optimizma za budućnost…

 

Jarca rastužuju krajevi

Pripadnici ovog znaka su životni dramatičari koji ne vole osećaj da se nešto završava i ima svoj kraj. Pritom ih prvenstveno duboko rastužuju završeci ljubavnih odnosa, prijateljstva, gubici ljudi zbog smrti i bolesti.

 

 

Od toga se oporavljaju neverovatno dugo, a tugu proživljavaju kroz preterano analiziranje, nesanicu, zamišljanje imaginarnih scenarija, histeričnu hiperaktivnost, kao i prisiljavanje sebe da nastave život.

Vodoliju rastužuje nezahvalnost

Pripadnici ovog znaka imaju poseban način iskazivanja pažnje i ljubavi, a najviše ih može rastužiti ako onaj oko koga se trude to ne zna da ceni. Tada im se čini da su izmanipulisani, da je druga strana nezahvalna i da ih pravi ludim.

 

Tugu proživljavaju kroz beg, izbegavanje komunikacije, odvajanje od bližnjih, prividnu bezosećajnost, osećaj da ih niko ne razume i nezainteresovanost za ikakve ozbiljnije odnose i teme.

 

 

Ribe rastužuju neispunjeni snovi

Kako su pripadnici ovog znaka veliki sanjari koji žele i vide ono najbolje u svemu, situacije u kojima se njihovi planovi i ideje raspadnu kao kule od karata oni osećaju da gube tlo pod nogama. Tada sumnjaju u sebe i svoju sposobnost procene, osećaju kako su prenaivni za ovaj svet.

 

 

Tugu proživljavaju kroz plač, teskobu, depresivne misli, prisećanje svega lošeg i dobrog – ali to rade tako temeljno da se zaista očiste od tuge i dožive pravo “prosvetljenje”.

 

 

Izvor: srbijadanas

Stranice: 1 2 3 4 5