Bika rastužuje IZDAJA, Škorpije će ODLEPITI zbog drugih, Rakove ubija SAMOĆA… Evo šta im najviše LOMI SRCE i razdire dušu!

Bika rastužuje IZDAJA, Škorpije će ODLEPITI zbog drugih, Rakove ubija SAMOĆA… Evo šta im najviše LOMI SRCE i razdire dušu!

16. siječnja 2017. 0 By Admin

Vodoliju će nečija nezahvalnost rasplakati!

Ovna rastužuju gubici

Pripadnici ovog znaka mrze da gube – bilo da je reč o međuljudskim odnosima, poslu ili materijalnim stvarima. Gubitak, odnosno rastanak s ljudima koji su im donedavno bili bliski, doživljavaju kao lični neuspeh i poraz.

 

Tugu rešavaju impulsivnim reakcijama – besom, osećajem nemoći, prebacivanjem krivice na druge i najizad suočavanjem s tim da je i njihova krivica, što im i najteže pada. U ekstremnim slučajevima, zbog tuge su u stanju danima da ležati bez potrebe da izađu i pokrenu se, piše srbijadanas.

 

 

Bika rastužuje izdaja

Pošto im treba dugo da se vežu za nekoga, pripadnici ovog znaka imaju beskrajno poverenje u ljude koje smatraju bliskima. Baš zbog svoje preterane opreznosti i mišljenja da su sigurni i da ih ništa ne može iznenaditi, najviše ih rastužuje njihova izdaja bliskih osoba – kroz laž, prevaru ili nešto slično.

 

Tugu rešavaju kroz izolaciju, preedanje, osećaj “ja protiv sveta” i slično. U odnosima s drugima postaju pesimističniji, živčaniji, s manje strpljenja i nezainteresovani.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5