MUŠKARAC BIK: Najveći ljubavnik zodijaka, ali zato će vam uz sve njegove vrline i mane za tren posla slomiti srce

MUŠKARAC BIK: Najveći ljubavnik zodijaka, ali zato će vam uz sve njegove vrline i mane za tren posla slomiti srce

17. siječnja 2017. 0 By Admin

On je snažan i tvrdoglav, a kad se ljuti, ljuti se mnogo i strastveno. On je pošten i ima šansu da uspe u životu.

Ništa ne „klizi“ kroz njegove prste, a prepuštanje „životnim radostima“ obično nije njegov životni stil. Njegovi su standardi visoki, a vrednosti zdrave: udoban i dobar život! I to se ne menja, jer Bik veruje, razumno uostalom, da ono sto voliš treba ponavljati. Uvek i ponovo! Kada se jednom ukopa na mestu, Bika je teško uzdrmati.

 

 

On želi da ga ne diraju, da ga ostave na miru. Tada je zadovoljan. Vršite li pritisak na njega, postaće svojeglav i uporan. Mesecima i godinama može trajati njegova savršena ravnoteža i kontrola, jer je u stanju da ignoriše svaki tračak nervoze u svojoj okolini. A onda, neočekivano, Bik koji nikada nije impulsivan, izgubi kontrolu i uništava sve što mu se ispreči na putu.

 

Istina je da je tvrdoglav koliko je to čovek u stanju da bude, a da se ne pretvori u mazgu.. Bik ne menja mišljenje. Nema nikakve koristi od ubedjivanja da je svojeglav i nepopustljiv. Uzaludno je žaliti se ili jadikovati.

 

 

Po njegovom mišljenju on nije ni malo tvrdoglav, vec je strpljiv. To je pitanje semantike. Uvek je u čudu zašto ljudi tako nepravedno sude o njemu. Bik je strpljiv kao vreme, dubok kao šuma, pouzdan kao planina. Ali, neosporna je činjenica da je pre svega tvrdoglav.
U stanju je da godinama u tišini podnosi neki emocionalni ili psihički teret, a da se nikada ne požali. Što je teret veći, to više snage nalazi u sebi da bi sve podneo. Njegova odanost i privrženost porodici i prijateljima obično prelazi granice shvatljivog. Vezani su za prirodu, pa ako već moraju da žive u nekom soliteru u velegradu, imaće svakako komad zemlje koju će obrađivati, ili bar mnoštvo biljaka na svojoj terasi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6