MUŠKARAC BIK: Najveći ljubavnik zodijaka, ali zato će vam uz sve njegove vrline i mane za tren posla slomiti srce

MUŠKARAC BIK: Najveći ljubavnik zodijaka, ali zato će vam uz sve njegove vrline i mane za tren posla slomiti srce

17. siječnja 2017. 0 By Admin

Ponekad su Bikovi suviše tvrdoglavi. Neće slušati tuđe mišljenje naročito ako veruju da su u pravu. Za druge mogu da budu veoma dosadni i tegobni. Bik ne podnosi da mu se kaže šta da radi. Strašno se ljuti kad mu drugi stave do znanja da nije baš jasan i pametan. Ne podnosi da mu se kaže da nije u pravu, čak i prema osobama koje su im veoma bliske. U stvari, oni nisu skloni da bilo kome potpuno veruju. Veoma se plaše da ne budu prevareni, a još više da ih neko zauzda. Uh kako Bikovi teško praštaju, a još teže zaboravljaju. Njihova ljubav prema materijalnom često može da ih učini zlobnim i škrticama.

 

 

SUPRUG BIK

Kao suprug, Bik ima najbolje osobine od svih u Zodijaku. Postoje neki opisi Bika kao nemoralnog, mešutim, ovo može biti istina samo ako se ima u vidu njegova jaka potreba da zadovolji svoj intenzivan fizički život. Ona je blag, dobrodušan i veran. Nikada neće zanemariti svoj dom i porodicu zbog bilo kog drugog interesa.

 

 

Ovaj tip obožava svoju ženu i decu i izuzetno se trudi da im obezbedi najbolje uslove života, obrazovanje, odeću i zabave koje nudi svet. Ovaj tip muškarca najčešće se ženi devojkom koja je boljeg materijalnog i socijalnog položaja od njega, zato što je rukovođen ambicijom da uspe i da se kreće u višim društvenim krugovima. Venera mu daje izuzetan smisao za lepo, što doprinosi tome da Bik uvek za sebe traži lepu i zgodnu ženu. Oni obožavaju da drugi zavise od njih i vole da se osećaju da sami sve pružaju ženi i deci. Kad se jednom oženi, teško se razvodi.Bikovi, uzimaju od života sve radosti i čulne užitke, nesebično se trošeći. Njihova deviza je “posle mene potop”. Reč Ljubav pišu velikim slovom i traže partnera sa kojim mogu da ostvare bliskost. Za njih su jako vazni ljubljenje, predigra i seks. Vole poklone, intimnu atmosferu, padaju na muziku, piće.

 

 

Voli dom i porodicu. U ljubavi je pouzdan i odgovoran. Ljubav i posesivnost idu kod Bikova zajedno uz ljubomoru, tek toliko, začina radi. Pod pretpostavkom da ne nagaze na neki suviše „pokretljiv“ tip (npr: Blizanca ili Strelca), Bikovi obično imaju dugotrajne i skladne „bračne aranžmane“. To su porodični ljudi. Vole da uživaju u svom domu i da se osecaju komotno u porodičnoj sredini. Promene ih uznemiravaju. Oni čvrsto stoje na zemlji, za koju ih vezuje ljubav koja će na bilo koji način jednom biti izražena.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6