Ćud žene: Lavica ne podnosi ništa neodređeno u ljubavi, Vaga se želi svidjeti svima, Riba “čudna”…

Ćud žene: Lavica ne podnosi ništa neodređeno u ljubavi, Vaga se želi svidjeti svima, Riba “čudna”…

20. siječnja 2017. 0 By Admin

Žena Lav

Ona je jaka žena, koja se ne prepušta da je lako nose valovi sudbine. Njezina vitalnost, volja i autoritet joj omogućavaju da bude žena koja dominira. Voli akciju i kretanje. Teško joj je ostati na jednom mjestu, da sanjari i ništa ne radi. Ne podnosi lijenost, čak ni kada se odmara. Ponos, a često i taština, igraju veliku ulogu u postizanju uspjeha skoro po svaku cijenu.

 

 

Predostrožna je i skoro ništa ne prepušta slučaju. Ima suviše visoko mišljenje o sebi da bi mogla da se zadovolji samo sa trenutnim stanjem. U odnosu prema drugima poštuje izvjesna pravila ponašanja. “Mlaki” i nedefinirani osjećaje dovode je do očajanja. Njezin znak se teško prilagođava ljudima koji su suzdržani u osjećajima. Zato ne trpi ljude koji sjede na dvije stolice. Mada je iskrena, ponekad se voli šaliti. Njezine male brige zna prikazati velikim da bi privukla pažnju drugih.

 

 

Kod nje postoji još jedna kontradiktornost. Velikodušna je i sretna kad drugome može učiniti radost. Međutim, ponekad je suviše egocentrična pa prije nego što pomisli na drugog, ona prvo misli na sebe. Možda najveća vrlina koju posjeduje je – vjernost. Potrebno je da je neko ozbiljno prevari pa da o njemu promijeni mišljenje.

 

 

Ima čvrst karakter. Zato ne podnosi da netko na nju utječe. U odnosima s ljudima ne trpi hirove, prenemaganja. Ako joj se muškarac sviđa, to mu otvoreno daje do znanja. Ako voli, potpuno se predaje osjećajima.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12