Ćud žene: Lavica ne podnosi ništa neodređeno u ljubavi, Vaga se želi svidjeti svima, Riba “čudna”…

Ćud žene: Lavica ne podnosi ništa neodređeno u ljubavi, Vaga se želi svidjeti svima, Riba “čudna”…

20. siječnja 2017. 0 By Admin

Žena Škorpion

Ona sigurno nije pasivna, mirna i krotka žena. Plahovite je i strasne prirode. U životu ništa ne radi napola. Ne voli neodlučnost. Razočaranja i neuspjesi je duboko pogađaju. Kod nje u svemu dominira instinkt. Najbolje odluke diktirane su upravo njenom intuicijom. A njezini prvi utisci o ljudima i stvarima, su najčešće točni i precizni. Ne pravi taktičke ili psihološke pogreške.

 

 

Izvjesne žene traže mir, a kod Škorpionke to nije slučaj. Njena osjećanja su uzavreli orkan. Simpatija ili antipatija koju osjeća odmah se primjećuje. U ljubavi ne spada u kategoriju hladnih žena. Njene reakcije u ljubavi su nagle i neposredne. Fizička ljubav za nju ima veliki značaj. Njezina strast i snaga svrstavaju je u red žena koje imaju moć zavođenja.

 

 

Mnoge žene rođene u znaku Škorpiona iako nisu istaknute ljepotice, fascinantno i magično djeluju na muškarce. Moglo bi se pomisliti da je ljubav za nju samo igra, ali to nije istina. Vrlo je senzibilna. Spremna se je predati do kraja, a njezin izabranik postaje centar njenog življenja. I onda kada se uda, ona nije uplovila u mirne vode. Voli akciju, kretanje, obnavljanje.

 

 

Ljubav za nju nije samo strast, nego i vječna borba sa životnim izazovima. U životu podsvjesno želi dominirati ljudima, događajima ili stvarima. Ni njezin izabranik to ne može izbjeći. Uvijek će željeti na neki način da mu nametne svoju volju.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12