TRI NAJOPASNIJE DAME ZODIJAKA: Voleće vas kao Boga, ali ako ih povredite, TEŠKO VAMA

TRI NAJOPASNIJE DAME ZODIJAKA: Voleće vas kao Boga, ali ako ih povredite, TEŠKO VAMA

21. siječnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

Ženi Strelcu uopšte nije teško da zavede bilo kog muškarca, ali ona ne igra na kartu svog neosporno aktraktivnog izgleda već ih izluđuje svojim umom. Pustolovna, uvek raspoložena da isproba nešto neobično, neverovatnog temperamenta, san je svakog muškarca. Ona u pronalaženju onog pravog može da uđe u sijaset veza, koje će se najčešće završavati burno upravo zbog njenog naglašenog temperamenta i sposobnosti da svakome napipa slabu tačku i onda ga ujeda dok (metaforično) ne iskrvari.

 

 

Međutim, kada nađe onog koga je želela spremna je da mu se maksimalno posveti i da mu bude verna do kraja života. Za nekog muškarca žena Stelac može biti savršen i lepo upakovan dar od Boga, ali on izuzetno mora da vodi računa o svom ponašanju, jer će mu se u suprotnom sve obiti o glavu.

 

 

Izuzetno je nestrpljiva, pa ukoliko njen dragi odugovlači sa nečim a ona bi sad i odmah sve, na njega će sasuti čitavu bujicu ljutitih i za jednu damu nimalo prikladnih reči. Iako se možda neće raditi o nekoj krupnoj grešci, kada je obuzme bes ona gubi kontrolu nad sobom i ume da vređa drugu stranu do iznemoglosti. Ako je njena druga polovina u bilo čemu uspešnija od nje, učiniće sve da mu taj uspeh izađe na nos jer je pravi majstor za stvaranje neprijatnih situacija ni iz čega. Nije potrebno da oseti da je bilo kojim svojim gestom pravite ljubomornom, ona će od najmanje sitnice napraviti dramu ako uvrti sebi u glavu da je nečim ugrožena.

 

 

Ona je ta koja će da polomi servis za ručavanje koji vam je poklonila vaša baka pred zabezeknutom rodbinom samo zato što joj niste pohvalili predjelo ili da vam prospe piće u lice u prepunom restoranu, ostavljajući vas u čudu a dva sata kasnije napraviće se kao da se nije desilo ništa i umiljavaće vam se poput devojčice. To čini jer je njoj ljubavni život glavna sfera i ako u tome kiksne, zna da neće moći dugo da se oporavi. Zato bira možda ne baš najbolje načine da voljenog muškarca drži pored sebe, jer smatra da su sitne (bar ih ona smatra takvim) pakosti onaj dragoceni začin koji vašoj vezi daje pravi ukus.

 

 

dnevno.rs

Stranice: 1 2 3