Kako da bude SAMO TVOJ: Ovna zavodite DIREKTNO, sa Ribama budite PAŽLJIVI…

Kako da bude SAMO TVOJ: Ovna zavodite DIREKTNO, sa Ribama budite PAŽLJIVI…

24. siječnja 2017. 0 By Admin

Horoskop precizno otkriva kako da bude samo vaš: Svaki horoskopski znak ima cake koje ga najviše privlače.

 

 

Ovnovi i Škorpije, večiti šarmeri! Uvek će vam se diviti ali njihova reč je presudna. Vage, s druge strane, traže dosta stila, jer su okružene udvaračima. Zato se potrudite uz ove male astro savete…

 

 

Ovan

Pre svega, ljubavna igra ili zavođenje mora biti vrlo iskreno, otvoreno i spontano. Ali, najvažnije pravilo glasi: dozvolite Ovnu da se udvara vama ili, ukoliko ste dovoljno vešti i lukavi – navedite i zavedite Ovna da se on udvara vama! Poenta je u tome da vi uvek morate biti “ljubavni plen”, a Ovan je uvek “ljubavni osvajač”, bez obzira da li je reč o muškarcu ili o ženi.

 

 

Bik

Udvarajte se na neki diskretniji način, indirektno i suptilno. Pri tome, nemojte zaboraviti na različite poklone kao i na brojna pravila o lepom ponašanju. Poenta je u tome da morate ostaviti veliki utisak, ali ne samo svojom pojavom već i različitim manirima ili ukazanom pažnjom. U tom smislu možete biti sigurni da se vaša pažnja “meri” – ne samo lepim rečima već i kroz različite “vredne” ili skupocene poklone, sitnice…

 

 

Blizanci

Poželjno je da to činite na neobičan i veoma originalan način, ali istovremeno da sačuvate iskrenost, spontanost i lični šarm. Vaša “velika prednost” je ako ste atraktivni, ali to vam sigurno neće biti dovoljno da zadržite njihovu pažnju. Uz dobar stas podrazumeva se da posedujete i “dobar glas”, a to znači da se “strogo” ocenjuje i vaš stil izražavanja.

 

 

Svakako, od vas se očekuje i da ste dinamični, optimistični, lepršavog raspoloženja, zabavljačkog karaktera, zatim da ste sposobni da im intelektualno parirate i da se izražavate spontano. Uostalom, zapamtite dobro, kod Blizanaca važi zlatno pravilo “sličan se sličnom raduje”!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4