Kako da bude SAMO TVOJ: Ovna zavodite DIREKTNO, sa Ribama budite PAŽLJIVI…

Kako da bude SAMO TVOJ: Ovna zavodite DIREKTNO, sa Ribama budite PAŽLJIVI…

24. siječnja 2017. 0 By Admin

Jarac

Pre svega – veoma promišljeno i na vrlo diskretan način. Podsećamo vas da u ljubavnom odnosu postoje različite faze i zbog toga sve ono što se dešava između vas i vašeg partnera zahteva utvrđeni ili strogo kontrolisani redosled.

 

 

Od vas se očekuju tople emocije, ali istovremeno i određena ozbiljnost i trezvenost. Naravno, nemojte zaboraviti da je njihova ideja vodilja i glavna deviza: “Treba verovati u razum”! Ipak, ono što ostaje nedorečeno su određena emotivna stanja i raspoloženja, ali to je istovremeno vaš magični svet intime o kojoj Jarac ne želi da govori.

 

 

Vodolija

Ukoliko ste daroviti, slobodno upotrebite svu svoju maštu bez ikakvih ograda i bez suvišnih skrupula. Važno je da vaš stil izražavanja deluje vrlo originalno, neposredno i intrigantno. Zapamtite dobro: nikada, ni u jednom trenutku, nemojte potceniti njihovu inteligenciju! Vodolije zaista deluju nonšalantno i lepršavo, ali to se zapaža samo spoljašnjim posmatranjem “na blic”.

 

 

Naravno, suština je u nečemu drugom što se ne vidi, što ostaje skriveno iza neprobojnih zidova. Ukoliko ste dovoljno šarmantni, duhoviti, inteligentni, elokventni, lucidni i zabavni, očekuju vas pozitivni signali sa njihove strane. A na svaku njihovu poruku treba odgovoriti sa određenim stilom i veoma samouvereno.

 

 

 

Ribe

Progovorite najlepšom bojom glasa i posmatrajte ih najtoplijim pogledom. Morate biti veoma pažljivi, suptilni, emotivni i iskreni. Ipak, najvažnije pravilo ljubavnog zavođenja glasi: nemojte štedeti svoja osećanja i učinite sve što je potrebno da podstaknete njihovu maštovitost, plemenitost i senzualnost.

 

 

Od njih nemojte očekivati direktnu inicijativu, već tople emocije koje se prepoznaju u njihovom sanjivom pogledu, zatim u nežnom i šarmantnom osmehu, kao i u baršunastom glasu ili u različitim signalima koje vam upućuju.

 

 

malihoroskop.com

Stranice: 1 2 3 4