Kako da otmeš dušu muškarcu i nateraš ga da se zaljubi u tebe za samo 90 minuta

Kako da otmeš dušu muškarcu i nateraš ga da se zaljubi u tebe za samo 90 minuta

26. siječnja 2017. 0 By Admin

30-60 minuta: hemija

Kada smo sa nekim povezani, nesvesno sinhronizujemo pokrete tela, tako da je jedan od najboljih načina da stvorite bliskost da ponavljate njegove pokrete (ovo se svakako ne odnosi na slučajeve kada on čačka nos). „Kada se on pomeri ka vama i vi to uradite. Ako on pomeri levu ruku, vi pomerite desnu, a zatim prekinite sinhronizaciju na 30 minuta. To je poput igre ,ne možeš me osvojiti’, ali pomoću govora tela daće efekat baš kao i ta taktika“, objašnjava Nikolas.

 

60-70 minuta: ekskluziva

Kada je Džimi Ču aranžirao radnje H&M u novembru prošle godine, žene su čekale satima. Učinite nešto ekskluzivno i mi ćemo izgarati za tim – pravilo je koje važi i u vezama. „Ako odate utisak da ste traženi i ne lako dostupni – želeće vas više!“ kaže Nikolas. Ako, dakle, predloži sastanak u četvrtak, recite da vam je dan pun (iako nije) – ali ako reorganizujete obaveze, možete osloboditi petak za vaš susret.

 

 

Ako zaista želite da bude vaš za 90 minuta, morate da budete seksi, a ne slatke. Samopouzdanje i misterioznost su dva najvažnija kvaliteta koje možete ponuditi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4