Astečki horoskop pomoću datuma vašeg rođenja čita sudbinu!

Astečki horoskop pomoću datuma vašeg rođenja čita sudbinu!

30. siječnja 2017. 0 By Admin

KROKODIL

Krokodil je simbol sreće i blagostanja. On je početak i kraj svih poslova. Krokodili su samopouzdani, samostalni i drugima predstavljaju oslonac i ulivaju sigurnost. Takođe su vrijedni i odgovorni, a te osobine vode ka uspjehu. Krokodili su vjerni prijateljima i nikad ne zaboravljaju ni najmanji detalj.

 

 

Imaju odličnu moć zapažanja i veoma su analitični. Romantični su i nikad se ne predaju drugoj osobi ako nisu skroz zaljubljeni. Svom partneru daju najbolji dio sebe. Krokodili uvijek traže stabilnu i dugu vezu. Senzualni su i spremni na egzibicije u krevetu da bi seksualno zadovoljili partnera. Generalno su dobrog zdravlja. Treba im dati slobodu da se prepuste svojim osjećajima. Krokodili se slažu sa danima kuće, kremena, majmuna i jaguara

 

 

KUĆA

Kuća je simbol materinstva, zato su ove osobe materijalisti. Vole biti kod kuće i tu se najbolje zabavljaju. Brinu se o finansijskom i emotivnom blagostanju članova porodice i smatraju da su obavezni da se staraju o njihovoj zaštiti i sigurnosti. Treba im duševni mir i originalnost, kao i posao u kome mogu slobodno ispoljiti svoje sposobnosti.

 

 

Emocije su im snažne, ekstrovertni su i nikad ne zadržavaju za sebe ni pozitivna ni negativna osjećanja. Vole intenzivno i nikad se ne osvrću kad ih jednom razočarate. Kuće su takođe nestabilne i nepredvidljive osobe.

 

 

Pomalo su sumorne prirode i zato traže samoću u svom skloništu. Potrebno im je osjetiti ljubav ljudi koji ih okružuju. Ljubav bez znatne doze romantike je za njih beznačajna. Karakter im se drastično mijenja kad se nađu pred problemom koji zahtjeva rješenje. Kuća se slaže sa zmijom, trskom, zecom, orlom i drugim kućama.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7