Astečki horoskop pomoću datuma vašeg rođenja čita sudbinu!

Astečki horoskop pomoću datuma vašeg rođenja čita sudbinu!

30. siječnja 2017. 0 By Admin

ORAO

 

Orao je blisko povezan sa Suncem, zvijezdom koja mu daje hrabrost, sreću i ljepotu. Voli moć i uticaj. Odličan je šef, koji riskira, ali zna da osigura pobjedu. Previše je impulsivan i strastven i dozvoljava da mu instinkti upravljaju razumom. Pun je energije i vitalnosti i ne može se smiriti ni na minut. Vodi računa o svojim prijateljima i izdaja ga može jako povrijediti. Treba mu mnogo vremena da preboli jak udarac sudbine.

 

 

Kad je ljubav u pitanju, nestrpljiv je i emocije su mu intenzivne. Stabilnost orlova u potpunosti zavisi od njihovog ljubavnog života. Orao je previše ponosan i pomalo pohlepan, trebalo bi naučiti da pomalo i daje u životu. Orao se dobro slaže sa osobama rođenim u znaku zmije, psa i orla.

 

 

MAJMUN

Ovo su veseli ljudi koji šire pozitivnu energiju i znaju kako pridobiti tuđe povjerenje. Majmun je originalan i kreativan, njegova bujna mašta traži otvoren put do ostvarivanja fantazija, inače ga obuzima dosada i postaje frustriran. Odličan je prijatelj, ali sebičan u ljubavi.

 

 

Ne pristaje na partnerove zahtjeve jer ne voli odricanja. Ipak, majmun se emotivno veže za svoje partnere. On uvijek ima nešto novo i drugačije da ponudi. Važna mu je komunikacija u vezi i da oseća podršku i razumijevanje od partnera. Novac ne štedi. Rođeni u ovom znaku dobro se slažu sa krokodilima, jelenima, zečevima i drugim majmunima.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7