Ljubav je za nju NAJVEĆI DAR! Puna života, zabavna, nepokolebljiva i odvažna – to je žena Strelac!

Ljubav je za nju NAJVEĆI DAR! Puna života, zabavna, nepokolebljiva i odvažna – to je žena Strelac!

7. veljače 2017. 0 By Admin

Pozitivna, nasmejana, puna života, vedra, zabavna, šarmantna, brbljava, nepokolebljiva, odvažna – to je žena Strelac! Naziva se i tragačem za istinom i mudrim filozofom jer je izrazito radoznala i u neprekidnoj je potrazi za novim znanjima i otkrićima…

 

Žena Strelac obožava da vodi duge razgovore i rasprave na bilo koju temu, od politike i religije do odnosa – za ženu rođenu u ovom slobodoumnom i nesputanom vatrenom znaku ne postoje tabui!

Iskrena je, nezavisna i otvorena za nova iskustva zbog čega lako pronalazi prijatelje i obično ih ima puno. Fasciniraju je mnoge stvari, naročito nova i kontroverzna područja u religiji, etici i filozofiji.

 

Prezire ograničavanja pa zajedno s tim i bilo kakve nametnute rasporede i pravila – ona mora da ima fleksibilnost i mogućnost menjanja stvari kako joj odgovara. Kao i svi, ima mana, a njene su najčešće nemarnost, neosetljivost, površnost i to što je sama sebi dovoljna…

Ljubav je večita misterija za ženu Strelca. Zato na ljubav u isto vreme gleda kao na nagradu za kojom čezne i kao na navrednije blago koje skriva. Često se boji intimnosti pa za mnoge od njih ljubav često procveta iz prijateljstva i životni pratitelj obično joj je i najbolji prijatelj.

 

Ne voli monotoniju pa zato mirne kućne večeri provedene uz televiziju nisu njen pojam idealne veze. Život želi da deli s nekim s kim će mentalno i fizički biti ravnopravna, odnosno želi načitanog partnera spremnog na brojna putovanja jer žena Strelac obožava da putuje!

 

Šarm žene rođene u znaku Strelca
Čak i kada je totalno “opijena” partnerom uspeva da zadrži sopstvenu nezavisnost što je čini još privlačnijom i šarmantnijom. Baš kao što joj njena priroda određuje, žena Strelac je u krevetu prava vatra, a ljubavnom činu pristupa kao čistoj fizičkoj radnji, ne s emocionalnog ili praktičnog stajališta. Samouverena je i samosvesna.

 

Ako želite da proširite vidike i rešite se predrasuda, prijateljica rođena u Strelcu najbolje će vam u tome pomoći! No, osim što je majstorica u vođenju intelektualnih i poučnih razgovora, poznata je i kao najveći šaljivdžija u društvu.

 

Ne boji se da glumi dežurnog pajaca i da se šali na sopstveni račun ako će tako zabaviti i nasmejati svoje prijatelje. Njene prijatelje čine ljudi iz svih sfera života, raznih nacionalnosti i religija pa i različitih kultura. Njeni prijatelji za čitav život obično su rođeni u znaku Vodolije ili Vage. Iako je tipične ženske teme ne zanimaju puno, ima puno drugarica i zna da podigne atmosferu i u društvu u kojem su same žene. Ima i puno prijatelja, srčanih, s kojima deli ljubav prema adrenalinu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2