Horoskop za ženska srca:Rak je izrazito emotivna i osećajna. Šta u vezi želi žena Ovan, a koje povrede ne zaboravlja žena Bik

Horoskop za ženska srca:Rak je izrazito emotivna i osećajna. Šta u vezi želi žena Ovan, a koje povrede ne zaboravlja žena Bik

9. veljače 2017. 0 By Admin

Žena – Jarac

Vaš odnos prema životu je realan. Volite postojanost. Cenite samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti, naravno u skladu sa vašim shvatanjima. U životu ne volite da gubite vreme. Prezirete laka ćeretanja, dokone razgovore. Ukratko rečeno, vi niste od onih koje provode dugo vremena pred ogledalom, doterujući frizuru ili ulepšavajuci lice. Dan ćete provesti mnogo korisnije.

 

 

 

Realista ste. Umete tačno da prosudite pojedine događaje. Čak i onda kada ste spremni da preuzmete neki rizik, što se retko događa, uvek sve unapred dobro isplanirate. U svom poslu, kao i u životu, ne želite da na svaki način privučete pažnju drugih. Radite diskretno i vredno kao mrav i tek se na kraju mogu oceniti vaši napori koje ste ponekad godinama ulagali. Kroz rad želite da dokažete da ste neophodni, za razliku od mnogih koji neprekidno ističu svoje vrednosti i precenjuju sami sebe.

 

 

Samoća je vaše utočište. Sami ste odlučili da živite po strani. Ne bi se moglo reći da ste veliki optimista, vesela i razdragana osoba. Takvim ljudima niste ni mnogo naklonjeni. više volite društvo melanholičnih osoba, kakvi ste sami. Život je za vas nešto veoma ozbiljno. Od njega ne očekujete mnogo radosti, ne verujete ni u kakva čuda. Kada dobijete neku satisfakciju ne primate je kao obavezu već kao pravi poklon. Umete da gospodarite svojim osećanjima, koja drugima retko otkrivate. Za vas je sposobnost da se kontrolišete i upravljate svojim osećanjima pitanje časti.

 

 

Nije vas lako osvojiti. Kod vas ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba. Niste stvoreni za plamene stvari, romantizam – ženski Jarčevi retko kad doživljavaju velike ljubavi. Kada volite, ili bolje rečeno, kada se odlučite da to priznate, to se obično događa posle dugog poznanstva sa nekim muškarcem. Prethodno ga dobro proučite, stavite na probu da biste se uverili da vam može pružiti ono što od njega očekujete. Ovo ispitivanje može trajati i mesecima.

 

 

Ljubav se kod vas sporo rađa i vaša naklonost i poverenje teško se dobijaju. Ako vam se neko svidi, nećete mu to pokazati bez stida i ustezanja. Nikada ga nećete privući koketerijom, fizičkim izgledom, već pametnim razgovorima, inteligencijom. Kada ste ipak odlučili da se za nekoga vežete, to je odluka za ceo život. Ni vreme ni dugi rastanci ne mogu poremetiti vašu ljubav.

 

 

 

Vaš partner mora biti do maksimuma strpljiv. Ne sme ničim da vas iznenadi ili povredi. vi ne volite velike izlive strasti i bučne scene. Ne tražite neprekidne dokaze ljubavi niti ih sami pružate. Time vaša ljubav i odanost nisu ništa manje. Ipak, trebalo bi da znate da mnoge pripadnice vašeg znaka ostaju do kraja života neudate. A one koje se udaju, često to čine u zrelim godinama, više po nalogu razuma nego srca…

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12