Horoskop za ženska srca:Rak je izrazito emotivna i osećajna. Šta u vezi želi žena Ovan, a koje povrede ne zaboravlja žena Bik

Horoskop za ženska srca:Rak je izrazito emotivna i osećajna. Šta u vezi želi žena Ovan, a koje povrede ne zaboravlja žena Bik

9. veljače 2017. 0 By Admin

Žena – Vodolija

Iza vašeg, ponekad, ironičnog stava krije se nesigurnost i nedovoljno samopouzdanje. Živite u svom svetu snova i nemate hrabrosti da se sukobite sa Istinom, koja u životu nije uvek lepa.

 

 

 

vaša shvatanja o svetu u kome živite su idealistička. Na vas se može uticati. Svesni ste toga, branite se, stavljate na sebe masku ironičnosti, ponekad i cinizma. Ali to kratko traje. vaša blagost i dobrota ponovo vas obuzimaju.
Posedujete širinu duha. Svakog čoveka pomno analizirate, trudite se da ga dobro razumete. To ne činite iz puke radoznalosti, već iz želje da se približite ljudima, da ih razumete, da im pomognete.

 

 

Niste mnogo preduzimljivi. Ali pošto posedujete veliku inteligenciju i moć produbljivanja, u poslu napredujete, okolina vas ceni. Nikad se u tome ne služite metodama za koje smatrate da su nedostojne čoveka: uspeti po svaku cenu. U stvari, ni sami niste svesni koji cilj stoji pred vama.

 

 

 

Veoma ste osećajna osoba. U vas se može imati veliko poverenje. Prijatelje nikad nećete izdati. Ako vam je neko nešto poverio, može biti siguran da ćete ćutati i da to od vas niko neće saznati. Zato ljudi vole vaše društvo.
volite promene i putovanja, ali zbog neodlučnosti retko ostvarujete te svoje želje. Zadovoljavate se malim promenama, novim rasporedom stvari u vašem domu, odlaskom na kraće izlete.

 

 

 

veoma ste zavodljivi i privlačite pažnju muškaraca, koji žele da vam se približe. Ali, pored vas se retko ko može dugo zadržati. Ne napuštaju muškarci vas, već vi od njih odlazite. Smatrate da nijedan od njih nije onaj pravi. A kada se jednom upletete u mreže ljubavi, to je obično za ceo život.

 

 

U ljubavi ste velikodušni. voljenoj osobi poklonićete sva svoja osećanja. Ali to isto tražite i od svog partnera. Zbog toga ste ljubomorni. Tu ljubomoru nećete uvek pokazati, ali ćete danonoćno patiti. vašom ljubomorom više ćete naneti bol sebi nego voljenoj osobi.

 

 

Muškarca tiranina ne biste mogli podneti. A ako naiđete na nekog blage naravi, umećete da učinite sve da pored vas bude srećan. vama je potreban čovek jačeg karaktera nego što je vaš i veći realista, koji će moći da vam neprimetno pomaže, koji neće isticati svoju snagu i borbenost i koji će vam u svakoj situaciji pružiti podršku. To može da vam pruži samo neko ko je isto tako širokog duha kao sto je vaš i istančanih osećanja.

 

 

Ne volite laž i izveštačene ljude i situacije. volite i cenite prirodnost u ponašanju i ophođenju. Sve što ima prizvuk neiskrenosti i lažnih vrednosti, prezirete do dna duše.  Zbog te osobine ne možete naglo da se odlučite kome ćete pokloniti svoje srce. A kad se to jednom dogodi smatrate da ste na vrhuncu sreće. vašem partneru svakodnevno ćete činiti male radosti, samo da bi i on bio srećan…

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12