Test. Odgovori na ova pitanja i saznaj: U kojem pravcu ide tvoj ljubavni život?

Test. Odgovori na ova pitanja i saznaj: U kojem pravcu ide tvoj ljubavni život?

9. veljače 2017. 0 By Admin
Razmislite o svojim odgovorima – sigurno će vam značiti u budućnosti.
Vi ste verovatno već našli ljubav svog života i dobro znate šta radite da je sačuvate.
Ovo su tumačenja:
1. Put predstavlja vremenski period koji vam je potreban da se u nekog potpuno zaljubite. Ako ste izabrali kraći put, zaljubite se brzo ali takve romanse ne traju dugo. Ako ste izabrali duži put, vi se ne zaljubljujete tako lako.
2. Broj crvenih ruža predstavlja koliko dajete sebe i svojih iskrenih emocija u nekoj vezi. Bele ruže predstavljaju u kojoj količini očekujete da vam se uložene emocije i trud vrate. Primera radi, ako ste izabrali 18 crvenih i samo dve bele ruže, vi mnogo više dajete nego što očekujete da vam se vrati. Takve osobe su obično veoma nesrećne u ljubavi.
3. Ovo pitanje predstavlja način na koji rešavate probleme u vezi. Ako ste izabrali da zamolite njegovog/njenog člana porodice da pozove vašeg partnera, to znači da se ne odlučujete lako na rešavanje problema. Izbegavate ih, kao i iskrene razgovore. Očekujete da se reše sami od sebe, što se obično ne dešava. Ako ste izabrali da svog partnera pronađete sami, onda to znači da volite da se uhvatite u koštac sa problemom, da isterate stvari na čistac. Vi ste direktna i pravedna osoba.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3