Zašto (ne) treba ulaziti u vezu sa samohranim majkama?

Zašto (ne) treba ulaziti u vezu sa samohranim majkama?

14. veljače 2017. 0 By Admin

„SAMA MAMA“ NE VOLI DA IGRA IGRE U VEZI (pritom ovde ne mislim na roze krznene lisice i uniformu medicinske sestre – to svi volimo, je li)

Ovo zapravo znači, da je ona kroz trzavice prošla, verovatno ne lako, te sada jasno i glasno govori ono što želi i ne želi, kako se oseća, šta joj treba. Svoja osećanja izražava bez zadrške i ne ostavlja prostora za nagađanje. Hej, pa to je sjajna stvar, s obzirom da je u pitanju žena a veliki broj žena najčešće, dobrim delom života, nisu najsigurnije u to šta tačno žele…Znaš i sam koliko ima zajebancija na istu temu. Evo ti jedna:

 

http://www.nasidani.com/2017/02/14/da-li-ste-medu-njima-pet-horoskopskih-znakova-pred-kojima-svi-padaju-na-kolena/

NEZAVISNA JE

Sama žena sa detetom ili decom je uglavnom prepuštena isključivo sebi, što je kod nje razvilo osećaj nezavisnosti u odlukama koje donosi, načinu na koji vaspitava decu, vodi domaćinstvo, kreće se kroz život.

 

To je velika njena prednost, jer muškarac koji joj bude ušao u život imaće posla sa jednom ozbiljnom i samostalnom osobom, koja neće čekati niti na njegovu odluku niti neodlučnost. Zato imaj muda i biraj hrabre, nezavisne žene. Svakako imaj muda. To je važno. A i trebaće ti.

 

mama-i-cerka, pozdrav-u-vrticu,

 

UME DA CENI PODRŠKU I PAŽNJU

Žena u ovoj životnoj poziciji lako prepoznaje dobru nameru, ne drami oko nje i prihvata je punog srca. Ume da ceni svaki vid pažnje, jer je u najvećem broju slučajeva ona ta koja pruža podršku, podsticaj i svo strpljenje i vreme ovoga sveta drugima. Pre svega svojoj deci. E, tu se tebi otvara pozicija da manevrišeš i pokažeš da se na tebe može računati. Rekla sam ti da će ti muda trebati.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4