NEVEROVATNO TAČNO: Odaberi krug i saznaj šta ti nedostaje u životu!

NEVEROVATNO TAČNO: Odaberi krug i saznaj šta ti nedostaje u životu!

16. veljače 2017. 0 By Admin

4. Vizija

Element duha. Mandala nosi simbol belog tigra. Ona predstavlja potrebu za jasnijim sagledavanjem stvarnosti. Simbol mačke predstavlja potrebu za punom pažnjom, preciznošću i fokusiranjem. Prema ovoj mandali, potrebno je da zamislite i predvidite svoju budućnost. Koji je pravac za vas najbolji? Ne gubite pažnju, ostanite fokusirani!

 

 

devojka3-1

 

5. Opraštanje

Element vode. Nosi simbol psa. Ako ste izabrali ovu mandalu imate potrebu za pripadanjem nekom ili nečemu. Ona podseća da da treba da praštamo i sebi i drugima kao i da idete u srž problema ako želite da ga rešite. Sagledajte dobro odnose i osećanja koji vas muče i ostavite ih iza sebe. Jednom kada oprostite sebi ili drugima koji su vas možda i povredili, počinje proces iscelenja i možete da krenete dalje kroz život.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/15/svima-podi-njima-dodi-ovi-horoskopski-znaci-su-sudeni-jedni-drugima/

6. Komunikacija

Element vode. Simbolizuje je kit koji na jedinstven način peva i graciozno ukazuje na svoju prisutnost. Mandala koja tera da dublje zaronimo u našu podsvest I da bolje komuniciramo sa samima sobom ali i drugima. Ako ste odabrali ovu mandalu, to znači da je potrebno da naučite da kako da na pravi način iskažete svoje želje i stavove.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6