NEVEROVATNO TAČNO: Odaberi krug i saznaj šta ti nedostaje u životu!

NEVEROVATNO TAČNO: Odaberi krug i saznaj šta ti nedostaje u životu!

16. veljače 2017. 0 By Admin

10. Snaga

Ovo je elemet vazduha. Orao predstavlja ovu mandalu i označava precizne i jasne namere i neverovatnu životnu snagu. Ako ste odabrali ovaj znak trebalo bi da potražite tu snagu u sebi, trebalo bi da poradite na vašoj hrabrosti i da je podignete na novi nivo. Osmotrite situaciju oko sebe i prema njoj i radite…

11. Inspiracija

Ovo je element vazduha. Simbol ove mandale je paun. On kao takav predstavlja lepotu, snažan ponos i jednu posebnu perspektivu života. Ova mandala treba da nas podseti da nikada ne zaboravimo da pokažemo šta to sve imamo da punidimo svetu.

 

Onaj ko je odabrao ovu mandalu trebalo bi da se osvrne oko sebe i postane svestan lepote koja ga okružuje. Verujte u sebe i ostanite ponosni, pokažite talente i dozvolite inspiraciji da pokrene ono najbolje u vama. Isplatiće se.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/15/svima-podi-njima-dodi-ovi-horoskopski-znaci-su-sudeni-jedni-drugima/

12. Zaštita

Element vazduha. Ova madala simbolizuje medveda, koji sa sobom donosi svoju zaštitničku prirodu, označaca ljude koji čvrsto stoje na zemlji. Podseća nas takođe i na to da treba najbolje da ocenimo kada da se povučemo, a kada da se primpremimo na period dugog čekanja.

 

 

Ako ste izabrali ovu mandalu treba da znate da je krajnje vreme da počnete da kontrolišete svoju moć, da počnete da stojite čvrsto iza svojih stavova, da verujete u vaše instinkte…Ne treba da bežite od sukoba. Naučite kada treba da zaštitite vaše srce, a kada treba da se borite za njega.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6