BRUTALNO ISKRENI horoskop: Koji znak voli starije, koji vitke, a koji oblije žene

BRUTALNO ISKRENI horoskop: Koji znak voli starije, koji vitke, a koji oblije žene

17. veljače 2017. 0 By Admin

Vaga
U nekim trenucima će vam djelovati kao da je feminiziraniji od vas, ali mu to nikada nemojte priznati ako želite da bude sretan. Trebale biste se diviti njemu, njegovom stilu, odjevnoj kombinaciji i ljepoti. Njegova kolekcija parfema će svakako zasjeniti vašu, to prihvatite u startu. Muškarac Vaga traži lijepo odgojenu, gracioznu i ženstvenu partnericu.

 

 

Njemu je važnije da imate stila nego da znate kuhati. Ne privlače ga djevojke koje izgledaju „jeftino“, već one koje imaju mjeru u svemu. Kod njegove djevojke mora biti sve na svom mjestu, važnije mu je da ste skladne građe tijela nego da na vama vidi velike grudi ili guzu.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/17/potiskuju-osecanja-ali-vole-najiskrenije-ovaj-znak-zodijaka-je-ubedljivo-najnezniji/

 

Škorpion

Da biste zadovoljile Škorpiona, morate biti beskrajno maštovite, spremne za avanture, opraštanje, ali i uvijek zainteresirane za njegovu omiljenu rekreaciju – seks. Njemu je potrebna žena koja će moći zadovoljiti sve njegove apetite. Veoma je ljubomoran i posesivan, ali to ne mora otvoreno pokazivati, pa ćete morati naučiti balansirati u raznim situacijama.

 

 

On ne oprašta. Dopadaju mu se djevojke koje su vatrene, strastvene i koje zrače nekom posebnom energijom. Njemu je važnija vaša karizma i seksepil od fizičkog izgleda.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6