ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

17. veljače 2017. 0 By Admin

Vodolije su 
nestalne i hirovite

Slobodoumne Vodolije kao da su operisane od ljubomore pa partneru daju punu slobodu, što ga može prilično zbuniti. Kao zakleti protivnik braka i borac protiv konvencija, Vodolija sebi dopušta različite hirove pa partneru ne ostavlja utisak pouzdane i odgovorne osobe.

 

 

Kako je materijalna strana života previše ne zanima niti ceni novac, u zajedničkom životu ne pokazuje osećaj za imovinu ili stvaranje pa partner gubi osećaj sigurnosti. Hirovitošću i nepredvidivim ponašanjem zna da uvredi partnerova osećanja, posebno ako je puno prizemljeniji od njega.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/17/potiskuju-osecanja-ali-vole-najiskrenije-ovaj-znak-zodijaka-je-ubedljivo-najnezniji/

Ne gušite je ljubomorom i traženjima dokaza ljubavi jer joj je to dosadno. Pogrešićete ako je prisiljavate na romantiku jer je smatra suvoparnom. Loše ćete joj učiniti ako joj kritikujete prijatelje ili joj naređujete autoritativnim tonom. Kako ne trpi nadmenost i bahatost, vaš povišen ton neće je se ticati. Štaviše, ironično će vas gledati.

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11